iadul bucatarilor - episodul 3Este luni, 6 octombrie 2014, si un nou episod din show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” este difuzat la Antena 1 de la ora 20:30 – vezi aici episodul 3 integral.

  Update ora 20:35: Primul concurent eliminat la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” este Claudia

  După un prim service în restaurant care le-a pus mari probleme și le-a arătat că mai au de muncă până să se ridice la nivelul pretențiilor celor trei jurați, concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au parte săptămâna aceasta de o provocare neașteptată.

  Treziți dis-de-dimineață de sous-chefii Mimi și DArtagnan, concurenții vor fi de-a dreptul uimiți să constate că au fost luați cu asalt de foarte multe… animale. Proba pe care le-a pregătit-o chef Florin Dumitrescu îi va pune în fața unui mod inedit de a stabili meniul: fiecare trebuie să alerge printr-un țarc cu foarte multe animale, să prindă un animal și sa-l asocieze cu un tip de garnitură dat.

  Fiecare concurent va avea puțin timp la dispoziție pentru a alerga după animale și, în funcție de ce va prinde, va ști ce meniu are de pregătit. Fiecare tip de carne se potrivește cu o anumită garnitură, astfel că imprevizibilul își va spune cuvântul. Spre norocul lor, concurenții nu vor fi nevoiți să gătească animalele prinse, ci doar tipul de carne, pe care îl vor găsi în cămara bucătăriei.

  Cursa prin țarc va fi de-a dreptul comică, mai ales că unii concurenți, cum ar fi Andreea, au recunoscut că le este teamă să pună mâna pe animale.

  “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” va aduce luni seară o nouă confruntare în bucătărie a celor două echipe: fete vs băieți. Fiecare va trebui să gătească în funcție de captura din țarc, dar, în același timp, trebuie să muncească și în echipă pentru că la jurizare punctele celor trei chefi vor atârna greu în favoarea unei singure echipe. Așa se face că finalul ediției de luni va aduce o recompensă relaxantă pentru echipa desemnată câștigătoare, în vreme ce învinșii vor primi și mai mult de muncă.


  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 7 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 22 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 21 - 2016

  0 Comment

  Mihaela Vărzaru – concurenta...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Oct - 7 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.