iadul bucatarilor episodul 5Un nou service în restaurantul ”Hell’s Kitchen” şi o nouă seară în care clienţii vin în număr foarte mare, printre aceştia numărându-se şi Alina Eremia şi Vladimir Drăghia de la ”Dansează printre stele”, îi va supune la un nou test pe concurenţi.

  Invitaţii celor trei juraţi trebuie să primească la timp tot ceea ce comandă din meniul de top al restaurantului. Oboseala, stresul, tensiunea îşi spun însă din nou cuvântul în bucătărie, acolo unde apar noi conflicte între concurenţi. Elena clachează şi pare că a uitat tot meniul, Gabriela se simte rău şi are nevoie de intervenţie medicală, iar Angi este foarte supărată pe colegele sale din echipa roşie, astfel că la un moment dat declară deschis că ea ţine cu băieţii, care i se par mult mai organizaţi.

  Este însă numai o impresie, pentru că şi în tabăra albastră orgoliile încep să îşi spună cuvântul: aşa se face că Sergiu este la un pas să se încaiere cu Valentin, Tavi se contrazice mereu cu Vali, în vreme ce Dany nu reuşeşte să prepare desertul cerut de nenumărate ori de chef. Deşi au de gătit acelaşi meniu ca în service-urile trecute, se pare că de această dată oboseala îşi lasă amprenta pe toţi. Atât de mult încât unul dintre concurenţi este decis să părăsească bucătăria chiar în timpul service-ului. Convieţuirea nu este uşoară nici în casă, dar nici în restaurant.

  In curand vom afla in direct la Antena 1, ce vor face juraţii în aceste condiţii pentru a păstra renumele restaurantului pe care îl conduc.  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Astazi este difuzat al 5-lea episod din Iadul Bucatarilor – afla ce se intampla diseara, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Iana Ştifura – Concurenta...

  Posted on Mar - 25 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 25 - 2017

  2 Comments

  Vezi aici zilele cand...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on May - 12 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 1 - 2016

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.