iadul bucatarizol - sezonul 2 - episodul 1Azi 9 martie, de la 20.30, show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” revine la Antena 1 cu un nou sezon, în fiecare luni și marți. Prima ediție a emisiunii îl aduce pe chef Sorin Bontea în bucătăria care a smuls multe lacrimi concurenților.

  Pentru că este un perfecționist prin definiție, chef Bontea nu va fi deloc zgârcit în mustrări și se va arăta mai pretențios ca oricând. Jonglând cu comenzi, împărțirea sarcinilor și supravegherea bucătarilor care trebuie să ducă pe mesele clienților farfurii impecabile, care să arate întocmai ca cele concepute de chef, Sorin Bontea se va alege și cu o poreclă din partea unei concurente. Vlad Țepeș și Dracula sunt două dintre apelativele pe care una dintre bucătăresele intrate în competițe le va folosi la adresa temutului chef.

  Incepand de azi, in fiecare luni și marți cei trei jurați, chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu, secondați de simpaticul maestru de ceremonii, Virgil Mănescu, redeschid bucătăria și retsaurantul ”Hells Kitchen” pentru încă un sezon de lupta aprigă și condimentată. Prima ediție din sezon aruncă în arena culinară 20 de bucătari talentați, care, împărțiți în două echipe – cea roție și cea albastră, sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun.

  In aceasta seara, fiecare dintre cei 20 de concurenți este întâmpinat la ”Hells Kitchen” cu provocarea de a găti un preparat semnătură, astfel încât cei trei chefi să își dea seama de nivelul, cunoștințele și talentul fiecăruia în parte. Fie că s-au școlit în Franța sau Italia, fie că studiază gastronomia, fie că deține propriul restaurant sau a lucrat în restaurant cu stele Michelin, fiecare concurent va simți pe pielea sa ce înseamnă bucătăria ”Hells Kitchen” și jurizarea cu cei trei chefi de temut. Primul contact cu bucătăria va fi plin de surprize, pentru că acomodarea cu un loc nou nu este deloc ușoară.

  Clătite pentru chef Scărlătescu

  Cunoscut pentru faptul că nu agreează clătitele, chef Scărlătscu va avea parte chiar la prima probă a serii de o surpriză în farfurie: clătite cu somon și cremă de brânză. La această primă probă cei trei jurați vor împărți și laude, pentru un concurrent care reușește să obțină o farfurie aproape la fel de bună ca a lui chef Bontea, dar vor trimite în coșul de gunoi multe alte preparate. Jurații nu vor să vadă ”poieniță în farfurie”, după cum vor mărturisi chiar ei, pentru că pretențiile restaurantului sunt mari, cu atât mai mult cu cât au în față bucătari cu experiență, rodați la restaurant din țară și străinătate.

  Cină pentru doamne în prima ediție

  ”Veți vedea concurenți foarte buni, talentați, dar până se vor obișnui cu bucătăria, cu meniul impus de noi, până vor învăța să funcționeze ca o echipă, va trece ceva timp”, spune chef Bontea. De fapt, tot el este și cel care va coordona primul service al noului sezon, la care cei 20 de bucătari trebuie să gătească o cină aleasă pentru doamne. La început de martie, ”Hells Kitchen” va sărbători doamnele invitând la masă numai femei, cunoscute sau nu, pe care să le răsfețe cu un meniu de top. Femei de afaceri, designeri, stewardeze, realizatori TV, chefi cunoscuți, toate aceste doamne trebuie tratate cu atenție și respect. Iar preparatele care ajung pe masa lor trebuie să fie fără cusur. Așa se face că chef Bontea, secondat de chef Dumitrescu și chef Scărlătescu, va lua în mână frâiele bucătăriei și nu va fi deloc milos cu concurenții. Durerile de cap sau de picioare nu își au locul în bucătărie, scuzele nu sunt acceptate, astfel că chef Bontea își va ascuți și mai mult atitudinea. Salatele, foie gras-ul, risotto-ul, deserturile, toate trebuie să fie perfecte și scoase la timp. Cum se vor descurca la primul service cele două echipe, daca vor reuși să ducă cina pentru doamne la bun sfârșit, cine va fi eliminat și cum vor reacționa chefii, vom afla in aceasta seara.

  ”Veți vedea sezonul acesta service-uri foarte dinamice, mai ales că bucătăria va fi coordonată, pe rând, de fiecare dintre noi, cei trei jurați. Ceea ce poate fi uneori bulversant pentru unii concurenți. Pe alții îi va avantaja, pentru că fiecare va lucra mai bine cu unul dintre noi, chefii. Iar de aici se vor naște situații foarte interesante”, dezvăluie chef Scărlătescu.

  La rândul lui, chef Dumitrescu e de părere că pretențiile trebuie să fie și mai mari: ”Veți vedea concurenți foate buni, unii dintre ei sunt adevărate personaje, școliți în Franța sau Italia, unii bucătari cu experiență.”

  In aceasta seara, aici veti gasi inregistrarea
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 9 martie 2015

  [credit pentru text si foto: a1.ro]

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Azi 9 martie incepe sezonul 2 - Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 13 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Dec - 25 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 30 - 2018

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on May - 12 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 11 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.