cei trei“Suntem nerăbdători să vedeți la ce lucrăm în perioada asta”, mărturisește Florin Dumitrescu. “Suntem în toiul filmarilor pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, filmam într-un decor cu totul și cu totul spectaculos, într-un regim aparte, pentru că cei 20 de concurenți sunt monitorizați tot timpul. Asta e de fapt una dintre noutățile absolute cu care acest format vine pe piața show-urilor culinare”, mai spune cheful.

  La rândul lui, chef Sorin Bontea recunoaște că proiectul este o provocare în sine și pentru ei trei, jurații: “Cei de acasă sunt obișnuiți să ne vadă privirile dure și să ne audă comentariile acide. Pot să vă dezvălui că nu ne vom dezice nici de această dată, mai ales că acum vorbim de concurenți care au ceva experiență în acest domeniu. Provocarea supremă pentru ei este să reușească să țină un restaurant în toată puterea cuvântului și să demonstreze că își merită locul în bucataria unui restaurant.”

  Cât despre chef Scărlătescu, acesta recunoaște că telespectatorii vor avea parte de multe momente savuroase în show, pentru că cei 20 de concurenți locuiesc practic împreună non-stop: “Ei stau într-o casă special amenajată pentru ei, lipita de restaurant și bucătărie. Veți vedea însă și momente tensionate, de asta pot să vă asigur, pentru că nu e ușor să ții bucătăria unui restaurant în care vin și multe vedete, apoi veți vedea și momente spectaculoase cu probe la care nici nu vă gândiți, dar și filmări în locuri inedite.”

  În lupta lor pentru a supraviețui în bucătărie și pentru a câștiga concursul și marele premiu în valoare de 80.000 de euro, cei 20 de concurenți vor fi supravegheați și de cele două ajutoare ale juraților, sous-chefii Alex Petricean (DArtagnan) și Mimi Nicolae.

  Sursa: www.a1.ro
  Foto Credit: Antena 1

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Adriana Ivan – Concurenta...

  Posted on Mar - 25 - 2015

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Dec - 21 - 2014

  0 Comment

  Reguli noi la Chefi...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Dec - 22 - 2014

  7 Comments

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 14 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.