hells-kitchen-gordon-ramseyHell’s Kitchen este un show adresat tuturor pasionaţilor de cooking, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata sa demonstreze ca rezista presiunii din bucatarie.

  Cei selectaţi să intre în această competiţie, locuiesc într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii sunt împărţiţi în echipe, fete si baieti, şi sunt supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii, pentru că Hell’s Kitchen înseamnă şi lupta pentru supravieţuire sub presiune în bucătărie. Competitia este foarte acerba, in final raman doar cei care suporta presiunea dusa la extrem si capriciile unui chef bucatar foarte exigent. Fiecare echipa este coordonata de catre un chef, mana dreapta a “master chefului”, care il ajuta pe acesta sa coordoneze mai bine activitatea in bucatarie. Datorita regulilor draconice cerute de cheful bucatar, in fiecare editie este eliminat cate un concurent care nu poate face fata cerintelor impuse.

  Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

  Avand in vedere ca in varianta romaneasca, Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor va avea in componenta trei master chefi, va invit sa va spuneti parerile despre cine din cei 3 chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu, va fi in pozitia lui Gordon Ramsay si cine va coordona echipa de fete / baieti?

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  One Response so far.

  1. anton ciprian says:

   Chef Sorin Bontea,desi si ceilalti doi sunt chefi exclusivisti

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Elena Pădurariu – concurenta...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Nov - 16 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 19 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 13 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.