Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 1
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 13 februarie 2017

  Etapa degustării pe nevăzute cu care începe noul sezon îi pune pe jurați în cele mai neașteptate și amuzante situații: aceștia au fost nevoiți să guste din preparate care mai de care mai ciudate, de la insecte, larve sau gândaci, la carne de cangur, crocodil sau chiar scorpion.  Prima ediție „Chefi la cuțite” aduce în bucătăria show-ului concurenți pasionați, cu povești interesante și preparate pe măsură. George și Alina formează un cuplu în viața reală, însă în show vin să concureze pentru un loc în etapa următoare. Florin Dumitrescu este un tânăr bucătar, tiz al juratului, și va reuși să îi surprindă pe cei trei chefi, în vreme ce simpaticul Danish vine din India și vrea să condimenteze bine show-ul.

  Deloc surprinzător, și anul acesta chef Scărlătescu este feblețea concurentelor, care vin și îi declară deschis simpatia și faptul că și-ar dori să facă parte din echipa sa în acest sezon. Motiv suficient de puternic pentru ca ceilalți doi colegi ai săi să glumească pe seama lui Cătălin și să-l numească „martir” și „erou de telenovele”.

  Claudia Cozma Ghilencea are 33 de ani și a venit la „Chefi la cuțite” să își demonstreze talentul culinar. A pozat în reviste pentru adulți și acum face lucruri handmade. Totuși, pasiunea pentru bucătărie a rămas.

  În competiție a venit și Pavel Datcu de 26 de ani, de meserie bucătar. „Părinții mei au divorțat și din nevoie, după ce m-am mutat cu mama, am început să gătesc. Am și un copil. Nu am vrut ca iubita mea să facă avort. Așa că acum am un băiețel, de care am grijă. I-am zis să își refacă viața, dar copilul rămâne la mine și eu voi avea grijă de el”. S-a lăsat de școală și și-a văzut de viață. Părinții sunt ambii surdo-muți, la fel și fosta soție. Alături de cei doi frați, Pavel a dus o viață grea.

  Valentina Ionescu are 42 de ani și este cunoscută chefilor de la emisiune „Iadul bucătarilor”. De data aceasta, concurenta a venit să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a câștiga. Are master în criminalistică, dar totuși își câștigă traiul din muzică populară.

  Danish Ahraf are 35 de ani, este antreprenor și deși este indian vine din Cluj. S-a îndrăgostit de România și de gătit în perioada studenției. Acum are chiar și propriul său restaurant indian în Cluj.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 22 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 21 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 8 - 2019

  0 Comment

  Gabi Tănăsoiu – Concurent...

  Posted on Mar - 9 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 4 - 2016

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Mar - 16 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 1 - 2016

  0 Comment

  Ștefan Gherasim – concurent...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  1 Comment