Chefi la cutite Sezonul 3 Episodul 15
  Chefi la cutite Sezonul 3 Episodul 15 FULL – INTEGRAL – 3 aprilie 2017

  Concurenții din cele trei echipe conduse de chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu intră în prima confruntare în bucătărie, care nu va fi deloc așa cum se așteptau.

  Bucuria de a se afla în această fază a concursului e repede risipită de prima probă pe echipe și de presiunea lucrului contra cronomteru și sub coordonarea a trei chefi exigenți, fiecare decis să câștige. Preparatele internaționale sunt tema primei confruntări, iar echipele trebuie să tragă la sorți între mâncare din Franța, Italia și China.

  Echipa portocalie – Franţa
  Echipa Verde – Italia
  Echipa mov – China.  Aşa cum era de aşteptat, au apărut şi primele probleme intre concurenţi. Unii se cred superiori, vorbesc prea mult şi muncesc prea puţin, în timp ce alţii sunt consideraţi prea… retraşi!

  “E greu pentru că nu îi cunosc foarte bine. E prima oară când lucrăm împreună, e complicat”, spune chef Scarlatescu despre cei din echipa mov.

  Aşa cum era de aşteptat, conflictele apar imediat între concurenţi. Puiu a fost luat la rost de toţi colegii din echipă, acesta arătând o superioritate deranjantă. “Nu ştiu cine se crede el, dar exagerează”, este de părere Roxana.

  “Cătălin are impresia că dacă mă scoate din minţi o să gătesc mai prost. Dar se înşală! Cu cât mă enervează mai tare, cu atât mă ambiţionez mai rău. Farfuria o să spună totul. Şi mama îmi cere să îl las pe el să câştige. Nu mi-e milă de el, trebuie să îmi demonstreze că merită, altfel nu”, a spus chef Florin Dumitrescu printre ţipete, urlete, nervi şi panică.

  “Singurul care poate să câştige proba asta este chiar Scărlătescu. Este cea mai bună farfurie. Bravo lui! Eu nu am cu ce să câştig în seara asta”, spune chef Dumitrescu. Dar juraţii au decis altceva: echipa portocalie a fost mai bună decât cea mov.

  Echipa verde, însă, a fost marea pierzătoare. Doar o farfurie din echipa lui Bontea s-a întors pe bandă… “Sunt foarte dezamăgit, nu mă aşteptam la asta”, spune şi Chef Bontea.

  Echipa portocalie scapă momentan de stres şi pleacă liniştită acasă. Deşi duelul e greu şi tensionat, cineva trebuie să plece acasă.

  Gemelina este la un pas să-și piardă cumpătul și din cauza emoțiilor puternice face un atac de panică chiar pe platouri și are nevoie de intervenția medicilor. “Am prea multe emoţii. Tremur toată. E mare încărcătura asta emoţională”, spune Gemelina.

  Se pare că echipa verde o pierde pe Gemelina. “Nu am crezut că sunt atât de îndrăgită de colegi. Îmi pare tare rău că plec. Îmi doresc doar să merg într-un colţ să plâng”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.2/10 (11 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +3 (from 5 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 15, 8.2 out of 10 based on 11 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  One Response so far.

  1. Larisa says:

   Unde pot vedea tot episodul 15?

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 22 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 21 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 8 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Feb - 12 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Mar - 10 - 2015

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Nov - 24 - 2014

  0 Comment

  Gina Pistol este prezentatoarea...

  Posted on Feb - 22 - 2016

  0 Comment