Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 2
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 2 FULL – INTEGRAL – 14 februarie 2017

  Chef Scărlătescu are parte, din nou, de toată admirația doamnelor care vin la preselecții și care îi răsfață pe cei trei jurați fie cu macarons pudrați cu aur, fie cu combinații inedite de fructe și carne.

  Surprizele vin pe bandă și azi la „Chefi la cuțite”, astfel că jurații au parte de farfurii care nu îi lasă indiferenți: Popa Ioan este un bucătar care a lucrat mult în străinătate și vrea să surprindă cu un preparat inedit pe bază de mămăligă neagră, în vreme ce Anne Ampawan, cunoscut chef la un restaurant din București, are o surpriză mai mult decât exotică pentru cei trei și le aduce scorpioni pe farfurie.  Daniela Popa are 34 de ani și este bucătar de meserie. Timișoreanca speră să meargă mai departe la „Chefi la cuțite”. „Având un soț gurmand am fost nevoită să devin tot mai bună în bucătărie”. A ales să facă macarons, deși este cam riscant. Totuși, nu s-a încumetat și a început să gătească.

  Gemelina Opriș, are 60 de ani și a venit să impresioneze cu o mâncare de pere. Fetele sale nu au știut că mama lor a venit la concurs. Și totuși, plină de încredere, Gemelina a făcut un preparat special.

  Ioana Balint are 25 de ani și este ospătar. A venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că poate reuși. Pentru a-i convinge că și femeile au ce căuta în bucătărie, Ioana a gătit ficăței de pui în sos de vin cu ceapă și piure de cartofi cu trufe.

  Florin Budisan și Anca Budisan au venit să demonstreze o dată pentru totdeauna cine este cel mai bun dintre ei la gătit. „Simt că a venit să își bate joc de noi”, a zis chef Florin Dumitrescu indignat de ceea ce a găsit în farfuria tatălui. A venit și rândul fiicei, care a ales să facă o rețetă de cartofi fără suflet cu sos de pătrunjel.

  Ioan Popa are 33 de ani și este bucătar în Scoția. S-a întors acasă pentru a demonstra că locul lui este în bucătăria profesioniștilor.

  Cristian Rucu are 29 de ani și a venit să impresioneze chefii cu un preparat în care a pus mult suflet.

  Petruța Dumitra are 49 de ani și o pasiune mare pentru bucătărie. Oare va reuși să-i impresioneze pe chefi?

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 2, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 4 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 14 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Sep - 6 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 17 - 2018

  0 Comment

  Cine este Virgil Mănescu...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.