Chefi la cutite Sezonul 3 Episodul 20
  Chefi la cutite Sezonul 3 Episodul 20 FULL – INTEGRAL – 18 aprilie 2017

  Gina Pistol e de părere că echipele au de dat cel mai greu examen din acest sezon. O probă ce pare aparent banală aruncă totul în aer pentru că cei trei chefi sunt cei care se implică în mod direct în alegeri. Cel binecuvântat de soartă a fost Cătălin Scărlătescu. Pentru că a tras biletul cu numărul 1, acesta i-a ordonat colegului Dumitrescu cele două culori pe care trebuie să le folosească atunci când echipa sa va găti. Alb și negru au fost culorile alese pentru elevii antrenorului Dumitrescu, în vreme ce Scărlătescu a primit „poruncă” de la Bontea, „proprietarul” biletului cu numărul 2.

  Pentru mulți dintre concurenți, duelul reprezintă o adevărată provocare. Pastele, aparent un ingredient care se poate găti în nenumnărate feluri, le dau mari bătaie de cap celor care trebuie să lupte pentru supraviețuirea în concurs. Unul dintre cei surprinși este Gianny, unul dintre favoriți, care a recunoscut că a fost un mare șoc în momentul în care Gina i-a anunțat ce urmează să facă.  Ce poate fi mai dureros decât să jurizezi realizările celor pe care îi vrei în mare finală și să descoperi că preparatele lor sunt dezastruoase. Cei doi mentori care au ajuns la baraj sunt descumpăniți de felul în care arată și în care se prezintă elevii lor. Ceea ce trebuia să fie un adevărat galop de sănătate pentru cei care se visează chefi, s-a dovedit a fi o mare piatră de încercare. Nici măcar unul dintre concurenți nu a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, iar farfuriile prezentate de aceștia au fost catalogate de „judecători” drept foarte slabe: „Orice femeie de serviciu ştie să facă o porţie de paste mai bine ca voi”, a tunat chef Scărlătescu după ce a degustat fiecare preparat.

  Două concurente, două echipe diferite, doi chefi în tensiune, un singur loc în faza următoare a concursului. Cine va învinge dintre Angi și Roxana? Preparatele lor nu par să-i fi convins pe cei trei jurați.

  Duelul serii s-a terminat dramatic pentru Roxana de la echipa lui chef Bontea. Micul dejun preparat de concurentă s-a dovedit mult prea slab pentru pretențiile fazei finale a competiției culinare.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.5/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 20, 7.5 out of 10 based on 4 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Reguli noi la Chefi...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cutite –...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jun - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 7 - 2018

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Sep - 16 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 4 - 2016

  0 Comment

  Flavia Lascu – concurenta...

  Posted on Sep - 26 - 2014

  0 Comment