Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 5
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 27 februarie 2017

  In aceasta seara ne vom intalni cu:

  Rus Nina Rodovica, pe numele său, ale cărei straie românești au fost imediat remarcate de chefi. Concurenta a gătit ravioli, într-o reinterpretare proprie, iar chefii au fost serviți și cu o țuiculiță.

  MATE SANDOR și MATE ANDRAS lucrează într-un restaurant libanez, iar pentru ca sunt specializați pe acest tip de preparate, speră să reușească să-i impresioneze pe chefi.

  STAN IOAN e numele lui și are o poveste simpatică în spate. Soacra l-a trimis la ”Chefi la cuțite” și i-a transmis simplu că dacă nu vine cu trei cuțite, nu mai are ce căuta acasă.  Claudia este o gospodină în toată puterea cuvântului. Adoră să gătească și obișnuiește să facă totul ”de casă”. Povestea ei este incredibilă. A făcut cursuri de bucătar-cofetar, însă a ajuns să lucreze în Austria, ca femeie de serviciu, într-un centru pentru persoane cu dizabilități.

  SILVIU DANDOCZI lucrează în străinătate, în Irlanda, în construcții, însă iubește bucătăria. A adus în fața chefilor un preparat afrodisiac, ce conține șampanie scumpă.

  Ioan Stan le-a promis chefilor că va reveni cu un preparat cu care îi va cuceri și așa a făcut. S-a prezentat în fața chefilor cu un desert special, totul ca să-și îndeplinească visul de a merge mai departe. Cei trei jurați l-au recunoscut imediat, iar desertul său a fost apreciat de Bontea și Dumitrescu.

  DANIELA Matei a ventit la ”Chefi la cuțite” cu un entuziasm ieșit din comun. Motivul? Toată lumea îi apreciază mâncarea. Are o fiică de care este tare mândră și care o consideră pe ea, pe mama, ca pe o prietenă.

  ADRIAN SZUCS e rocker, look-ul îl trădează, însă în spatele apariției sale se află un pasionat de bucătărie. Concurentul a venit cu o surpriză la ”Chefi la cuțite”! A gătit crocodil, pe care l-a ținut în lapte în prealabil. Își dorește să-i impresioneze pe chefi și să obțină toate cele trei cuțite.

  Cristina Maria Florea a pus ochii pe Scărlătescu! Femeia e la casa ei, cu soț și cu copii, dar îi e tare trag de chef Scărlătescu.

  Gheorghe Lăcătușu, un concurent din Tg. Ocna, are o poveste de viață impresionantă.A fost infractor, a furat pentru prima dată la 12 ani, s-a apucat de alba-neagra și a înșelat zeci de oameni.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 5, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Dec - 8 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 23 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 16 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jun - 9 - 2016

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.