Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 6
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 28 februarie 2017

  O vietnameză autentică vrea să îi cucerească pe cei trei chefi cu aerul exotic al farfuriei sale, în vreme ce un ieșean care suferă de nanism va demonstra prin talentul său în bucătărie că esențele tari se țin în sticle mici. La „Chefi la cuțite” e loc pentru oricine iubește mâncarea, astfel că jurații se vor întâlni chiar și cu Tic, un cățel celebru în mediul online, care a ajuns și subiect de carte și care vine împreună cu stăpâna sa pentru a-i purta noroc acesteia în bucătărie.

  In aceasta emisiune ii cunoastem pe:

  Mihai lucrează în bucătărie, într-un restaurant cu specific japonez. Și-a dorit să se întrețină singur și a ales calea gătitului încă din liceu. A întâmpinat dificultăți, asta pentru că nimeni nu voia să angajeze un tip cu tatuaje.  Specializat în bucătăria persană, MUNTEANU REZZA, pe numele său, a venit la ”Chefi la cuțite” pregătit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu un preparat condimentat, specific.

  Raluca are o poveste de viață dureroasă! A fost bătută cu biciul de mama vitregă, dar și de propriul său tată. ”Mă băga cu capul în apă și mă ținea așa, acolo”, povestește concurenta.

  Ioana le-a gătit chefilor chipsuri, însă a fost întâmpinată de un nou chef la masa juriului. Unul cu un păr de… invidiat! După ce Scărlătescu și Dumitrescu au jurizat cu peruci, a venit și rândul lui Bontea să fie ținta glumelor.

  A plecat în Israel și dus a fost. Acum, singurul său vis este să revină în țară, alături de cei ai lui. Sorin Vojnac este pasionat de gătit și vrea să-și demonstreze că poate mai mult.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 13 - 2016

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Sep - 15 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 28 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 16 - 2016

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Sep - 15 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.