Chefi la cutite Sezonul 5 Episodul 2
  Chefi la cutite Sezonul 5 Episodul 2 FULL – INTEGRAL – 10 aprilie 2018

  Poveștile impresionante își fac loc în cel de-al cincilea sezon “Chefi la cuțite”. Oana Stamate are 30 de ani, își spune Kenia, numele de scenă pe care l-a primit la videochat. Face sado-maso, ca să se întrețină. Clientul e… sclavul ei, iar din asta își câștigă pâinea.

  Oana Stamate a fost cu singuranță una dintre cele mai marcante apariții din platoul „Chefi la cuțite”. În vârstă de 30 de ani, concurenta este cunoscută sub numele de Kennya, iar înfățișarea ei dură ascunde în spate o poveste emoționantă. Deși meseria sa de bază este de bucătar, tânăra a fost nevoită să apeleze la domeniul videochat-ului pentru a-și întreține fiul, însă greutățile au împins-o să caute și o altă soluție:  Concurenta a ales să le gătească chefilor un preparat tradițional, ostropel de pui cu sos de roșii, iar gustul mâncării ,,ca la mama acasă” mai că i-a convins pe jurați că în spatele ușilor s-ar afla o bunicuță.

  Dovada că cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este într-adevăr unul al poveștilor, Oana a fost și printre puținii concurenți care a primit toate cele trei voturi de încredere ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

  Printre concurenți s-a aflat și Nora Cosmina Drulea, de meserie avocat…de divorțuri! Degeaba au încercat Bontea și Dumitrescu să-i combine, fiindcă Scărlătescu nici nu a vrut să audă. Ba mai mult decât atât, juratul a destăinuit cum arată femeia perfectă pentru el!

  Sezonul 5/ 2018 stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Răzvan Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la “Chefi la cuțite”. A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată. Stresat de faptul că preparatul, tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită, n-a ieșit tocmai așa cum și-a dorit, concurentul e nerăbdător să intre în platou, să-i întâlnească pe chefi și să le afle părerea. Poate să ia și cuțitul mult râvnit!

  Cosmin Crăciun e bucătar și a venit în fața chefilor cu un preparat pretențios: Scoici saint jacques cu ouă de prepeliță, roșii coapte, sparanghel sote si beure blanc cu șofran. Pe lângă “meseria” de tătic pe care o adoră, Cosmin e pasionat și de gastronomie, căci gătește de la 15 ani.

  Vlad Alb, fost concurent din cel de-al patrulea sezon, revine la ,,Chefi la cuțite”. Dacă emoțiile l-au copleșit la ultima jurizare pe nevăzute, atunci când a reușit să obțină doar un singur cuțit, de data aceasta este sigur că va face o impresie bună chefilor cu ,,asul culinar” din mânecă: spumă de țelină cu piept de rață și rodii.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 5 Episodul 2, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 22 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 21 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 15 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Oct - 1 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Dec - 15 - 2018

  0 Comment

  Tavi Oprea – concurent...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 27 - 2018

  0 Comment