Chefi la cutite Sezonul 5 Episodul 9
  Chefi la cutite Sezonul 5 Episodul 9 FULL – INTEGRAL – 7 mai 2018

  Mulți dintre cei care s-au aventurat la bancurile de lucru au lăsat experiența de viață să își pună amprenta pe farfuriile pregătite, astfel încât sezonul de poveste a luat contur, iar poveștile bucătarilor au emoționat. Un astfel de exemplu este Amedeo Drosu, un head chef dintr-un restaurant din Anglia, a cărui ascensiune în bucătărie nu a fost deloc ușoară. Pentru a-și susține mama care îl creștea singură, a început să muncească de la 13 ani, iar de la spălatul vaselor a ajuns să fie bucătar. Deși preparatul său din faza pe nevăzute a concursului nu i-a convins pe chefi din prima, determinarea lui Amadeo și pasiunea cu care vorbește despre domeniul gastronomic le-a dat de gândit celor trei jurați. Tocmai de aceea l-au urmat pe concurent în culise, unde i-au oferit un cuțit, o a doua șansă de a le demonstra că merită să se afle în această competiție: ,,Nu mai plânge! Foarte rar ne-a fost dat să vedem oameni care au suferit atât pentru cuțitul acesta. Meriți o șansă. Fă imposibilul să ajungi în echipele finale!”, i-au spus chefii.  Și alți concurenți au reușit să treacă de prima provocare din bucătăria ,,Chefi la cuțite” și și-au asigurat un pașaport de trecere către etapa următoare. Baba Adrian a participat și în cel de-al patrulea sezon, însă preparatul pe care l-a prezentat atunci chefilor a fost lipsit de sare, astfel încât nu a reușit să îi convingă. Aseară a revenit cu o rețetă care nu a fost pe placul lui chef Dumitrescu, însă ceilalți doi jurați au considerat că preparatul este suficient de savuros pentru a obține un ,,Da”. Dacă în sezonul trecut, Elena Rus a reușit să ajungă doar până în ultima etapă a bootcamp-ului- cel mai dur test culinar ce triază bucătarii talentați la ,,Chefi la cuțite”, de data aceasta s-a înscris fiind convinsă că poate face față competiției. Jurizarea sa a fost una cu surprize, pentru că Andrei Olteanu, marele câștigător al celui de-al patrulea sezon, și-a făcut apariția în platou lângă Elena, unde i-a acordat toată susținerea sa. Trei cuțite și trei chefi care au apreciat preparatul său tradițional românesc, așa s-a sfârșit momentul Elenei Rus, care își propune să lupte pentru un loc în echipele finale.

  Poveștile emoționante au însoțit farfuriile bucătarilor talentați. Joel Mondelo este din Filipine, dar lucrează în România de opt ani și consideră această țară ca o a doua casă. Motivul pentru care luni seară s-a prezentat în fața chefilor a fost unul simplu, câștigul, mărturisind că vrea să ajungă cât mai departe în competiție și să își aducă copiii din afara granițelor lângă el. Preparatul său inedit, pui cu lapte de cocos și ghimbir, a avut un plating care s-a ridicat la standardul sezonului de poveste, reușind să obțină două cuțite. Pentru că nu știe să vorbească limba română fluent, chef Dumitrescu s-a folosit de un program care îi traducea frazele în filipineză, însă în ciuda barierelor lingvistice Joel a spus clar și răspicat care este cheful alături de care vrea să lucreze- chef Sorin Bontea.

  Zâmbetele și voia bună au fost asigurate de Robert Candoi, singurul concurent prezent în fiecare sezon al emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Deși nici a cincea jurizare nu a fost una cu noroc pentru acesta, Robert își propune să revină în fiecare an în fața celor trei chefi, pe care îi consideră ,,părinții săi spirituali”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 5 Episodul 9, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 13 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 28 - 2017

  0 Comment

  Ștefan Gherasim – concurent...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  1 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 7 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 9 - 2016

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Apr - 13 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.