Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 15
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 15 FULL – INTEGRAL – 17 decembrie 2018

  Entuziaști, plini de energie și cu ”poftă” de gătit, cei optsprezece concurenți talentați au avut de realizat, la prima probă din concurs, antreuri pentru masa de Crăciun. Echipa albastră a lui chef Bontea a impresionat și a câștigat!

  Astfel, chef Bontea e mândru nevoie mare, după ce concurenții din echipa lui s-au mobilizat perfect și au dat farfuria câștigătoare. Invitații speciali ai ediției, cei care au degustat preparatele, au fost actorii din “Fructul Oprit”.

  Verdictul primului battle din sezon a fost extrem de important pentru moralul trupei de bucătari, astfel că cei “albaștri” pornesc cu dreptul această bătălie. “S-o ce? SOrin Bontea” e din nou pe buzele tuturor!  După prima probă care a fost câștigată cu emoții de echipa albastră a lui chef Sorin Bontea și un duel între galbeni și roșii, eliminarea a venit și ea. Primul concurent care pleacă acasă este din echipa lui chef Dumitrescu!

  Oamenii roșii pierd, așadar, un concurent, pe Ovidiu Malisevschi, omul care a avut un parcurs impresionant la “Chefi la cuțite”. A refuzat cuțitul de aur de la chef Sorin Bontea în degustările pe nevăzute, motivând că vrea să facă parte din echipa lui chef Florin. A ajuns tot la Bontea, care a renunțat la el, folosind o amuletă de schimb.

  Ajuns în echipa chefului pe care și l-a dorit, Ovidiu nu s-a putut bucura prea mult de indicațiile lui Dumitrescu, asta pentru că a fost eliminat.

  După primul battle, bilanțul arată așa: echipele galbenă și albastră rămân în formulă completă, iar cea roșie pierde un concurent.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Liviu Frankie Burghelea –...

  Posted on Mar - 9 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Oct - 29 - 2014

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Sep - 23 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Feb - 21 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.