Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 16
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 16 FULL – INTEGRAL – 18 decembrie 2018

  Surprizele se țin lanț la bancurile de lucru, unde toate cele trei echipe muncesc de zor pentru prepararea dish-uri festive, de Crăciun. Tensionați peste măsură, cei din echipele galbenă și roșie, care au primit drept temă tradițional franțuzesc, repsectiv american, par să nu reușească să se adune, totul spre bucuria lui chef Bontea.

  Așa se face că Bontea are timp de stat la taclale cu concurenții din celelalte echipe, moment numai bun să-l facă pe Marian Rusu, om al lui Scărlătescu, să facă o mărturisire uimitoare. “Ia zi, ți-ar plăcea să fii în echipa albastră?”, este întrebarea pe care i-o adresează Bontea. Sfios, însă făcă să se poată ascunde, Marian dezvăluie că echipa lui chef Sorin are oameni de valoare din punctul lui de vedere. “Eu sunt loial, nu trădez pe nimeni, dar la echipa lui chef Bontea sunt cei mai buni oameni. Mă simt apropiat de băieţii din echipa adversă”, declară Marian.  A câștigat prima probă, și-a schimbat un concurent, a cântat, a dansat, a dat porecle celorlalți chefi, însă disperarea l-a cuprins și pe el. Chef Bontea se vede depășit de situație, după ce concurenții din echipa sa sunt incapabili să facă…sarmalele. “Am făcut 10 sarmale într-o oră, băi, o să râdă toate femeile din România de noi, uite-i și pe ăștia, habar n-au să împacheteze niște sarmale”, exclamă Bontea.

  Tensiunea continuă vreme de minute bune, timp în care chef Sorin face ordine în bucătărie. “Cum, mă, să pui sarmalele în picioare? Pune-le la fiert, că n-o să avem ce pune pe farfurie!” În tot acest timp, Scărlătescu își freacă mâinile: “Poate nu-i fierb ăstuia sarmalele!”

  Pare de râs, dar totul s-a desfășurat sub privirile uimite ale chefilor. “Chef Scărlătescu, mi s-a luat rujul într-o parte. Am muncit mult”, îi explică Ana Crudu lui chef Cătălin. Chef Florin Dumitrescu e și el uluit de ceea ce vede și exclamă: “Ne-a luat şase sezoane să ajungem la machiat în direct!”

  Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă continuă la ”Chefi la cuțite”, iar în apropierea Crăciunului la masa jurizării au ajuns invitați cu totul speciali. Nea Mărin și familia sa sunt cei care au degustat farfuriile celor trei echipe și sunt gata să dea verdictul în confruntarea a doua. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și echipele lor au pregătit trei farfurii tradiționale pentru a le încânta papilele gustative.

  Însă tradiționalul probei a venit cu o răsturnare de situație, pentru că bucătarii au avut de pregătit dish-uri festive ținând cont de specificul culinar a trei țări diferite. Bontea și echipa albastră au pus în farfurie preparate tradiționale românești, Dumitrescu și cei roșii au avut Crăciun american, în timp ce Scărlătescu și galbenii lui au gătit franțuzește.

  Crăciunul este roșu, chiar și cel american, tema pe care au avut-o de preparat cei din echipa lui chef Florin Dumitrescu, câștigătorii celui de-al doilea battle. Crăciunul este roșu, chiar și cel american, tema pe care au avut-o de preparat cei din echipa lui chef Florin Dumitrescu, câștigătorii celui de-al doilea battle. După ce au gătit în stil american, oamenii din echipa roșie s-au bucurat de aprecierile invitaților speciali, care le-au degustat preparatele și i-au votat în număr mare.

  Nea Mărin și familia au fost cei care au mâncat din farfuriile celor trei echipe și au dat verdictul. S-a votat roșu, s-a votat meniul de Crăciun american! Bravooo, chef Florin, bravo, echipa!

  Astfel, duelul se dă de la egal la egal, șase concurenți din echipa albastră, cu șase din echipa galbenă, intrată pentru a doua oară consecutiv. Concurenţii trebuie să gătească cruste, aceasta fiind tema celui de-al doilea duel în care fiecare este pe cont propriu și luptă să-și păstreze locul în echipă.

  Unii sunt stăpâni pe situație și le vin ideile încă din prima secundă, pentru alții blocajul pare să fie o problemă. Cele 60 de minute sunt pline de tensiune, însă miza îi mobilizează pe cei 12 concurenți intrați la duel.  Chefii au degustat fiecare farfurie și au jurizat, acordând puncte. Dezamăgirea, însă, a fost prezentă, căci toți trei conducători de echipe s-au așteptat la mai mult de la concurenți.

  În urma jurizării s-a decis cine este al doilea concurent eliminat de la “Chefi la cuţite”! Echipa albastră rămâne cu un membru mai puţin după ce Denis Timbalaru a fost ales să părăsească competiţia!

  După primele două battle-uri, avem primul paradox. Două echipe câștigătoare ale celor două probe, roșie și albastră, rămân fără un om fiecare. Echipa galbenă, care a intrat de două ori la duel, consecutiv, rămâne în formulă completă, cu șase oameni.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 16, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Mar - 16 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Dec - 30 - 2014

  0 Comment

  Florina Pop – Concurenta...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 1 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.