Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 17
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 17 FULL – INTEGRAL – 24 decembrie 2018

  Cea de-a treia confruntare pe echipe a sezonului șase ”Chefi la cuțite” aduce cele trei echipe față în față și îi provoacă la un “main course” cu fructe. Mai exact, cele trei ingrediente obligatorii sunt ananas, mere și roșii.

  Pentru că a câștigat ultimul battle, Chef Florin Dumitrescu a beneficiat de privilegiul de a-și putea alege ingredientul și de a le împărți pe celelalte două echipelor concurente. Însă, gestionarea situație nu a fost pe placul lui Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu, iar asta a creat tensiuni între cei trei chefi.

  Cea de-a treia confruntare pe echipe va fi jurizată de această dată de echipa show-ului „Te cunosc de undeva!” formată din concurenți, juriu, dar și din membri ai echipei de producție. Cele trei echipe s-au întrecut în preparate spectaculoase, însă oamenii din echipa roșie s-au bucurat de aprecierile invitaților speciali, care le-au degustat preparatele și i-au votat în număr mare.  Odată ajunse pe bandă, farfuriile celor trei echipe au făcut ravagii printre degustători: „E atât de picant că-mi dau lacrimile. Dar este foarte, foarte bun”, a fost de părere Andreea Bălan, în timp ce Aurelian Temișan a fost atât de încântat încât nu s-a mulțumit să guste doar din farfuria lui: „Am mâncat și porția mea, și pe a Andreei și m-am dus și la vecini. Nu se putea, prea bune”.

  După ce preparatul cu ananas al echipei roșii a cucerit echipa “Te Cunosc de Undeva”, celelalte două echipe au intrat la duel. Concurenţii au trebuit să gătească cheescake, aceasta fiind tema celui de-al treilea duel în care fiecare este pe cont propriu și luptă să-și păstreze locul în echipă.

  Preparatele au fost aduse la degustare, în fața juraților, însă s-a văzut că timpul a fost cel mai mare dușman al concurenților, deoarece deșertul pe care l-au avut de pregătit a fost unul pretențios, care avea nevoie de mai mult timp de preparare și răcire.  Duelul a adus emoții mari pentru concurenții din echipele galbenă și albastră. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au stat și ei cu sufletele la gură în așteptarea verdictului care aduce eliminare în echipa albastră.

  Alexandru Ilinca a fost eliminat de la “Chefi la cuţite”, iar dezamăgirea l-a cuprins pe chef Bontea, fiind al doilea concurent pe care îl pierde de la începerea duelurilor.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 1 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jun - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 8 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Nov - 24 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.