Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 18
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 18 FULL – INTEGRAL – 25 decembrie 2018

  În această seară, tema preparatelor este ”Culori în farfurie”, iar verdictul îl vor da invitaţi speciali. Horia Brenciu şi orchestra sa vin să jurizeze confruntarea pe echipe din această seară! „Culori în farfurie” este tema primei probe, iar cel care alege culorile și le repartizează pe celelalte echipelor concurente este chef Florin Dumitrescu, pentru că în Ajun el a câștigat confruntarea pe echipe.

  „Culori în farfurie poate pune oricine, dar trebuie să aibă și gust”, este de părere Mihai Munteanu-Munti.

  Invitați să deguste și să jurizeze farfuriile celor trei echipe sunt Horia Brenciu și orchestra sa. Chef Florin Dumitrescu este convins că are un avantaj, pentru că le știe gusturile: „Sunt niște oameni foarte interesanți, foarte frumoși. Dar eu îi știu și culinar! Se așteaptă la mâncare normală, pe care să o poată recunoaște.”  Lovitură devastatoare pentru echipa roșie! Sorin Bontea a folosit cea mai temută amuletă și i-a luat, fără drept de apel, „Cuțitul de Aur” lui chef Dumitrescu, destabilizându-i echipa. Chef Bontea rămăsese cu patru oameni în echipă, după eliminarea din ediția trecută. Hotărât să recâștige teren, scoate la înaintarea amuleta cu care poate schimba un concurent din echipa cu un un altul. Iar alegerea sa înseamnă dezastru pentru echipa lui chef Dumitrescu.

  Mona Siantiu schimbă șorțul albastru cu cel roșu, iar „Cuțitul de Aur” din echipa Roșie, iar Silviu a intrat în echipa albastră.

  Echipa galbenă se simte relaxată astăzi, după ce au scăpat vii și nevătămați din întâlnirea cu amuleta lui chef Bontea. Atunci când ești vesel, îți vin tot felul de idei năstrușnice, cum ar fi să încerce să își saboteze „colegii” de la celelalte două echipe. „Orice ați face, aici facem caraulă. Unul stă mereu și stă de pază. Nimeni nu deschide ușile alea două, că înnebunesc”, le-a spus chef Scărlătescu.

  Emoții mari în bucătăria „Chefi la cuțite”. Voturile date de Horia Brenciu și orchestra lui au început să vină, iar situația este mai mult decât tensionată. După o luptă strânsă, echipa albastră scapă de eliminare, fiind aleasă câștigătoarea probei.

  De departe, cel mai surprins de înfrângere a fost chef Scărlătescu: „Pe bune?! Pe bune?! @#$#$#! Îmi vine să urlu! Cum să nu îți placă desertul ăla? Nu se poate așa ceva, îmi vine să plâng”

  Echipa galbenă şi echipa roşie au intrat în cursa pentru eliminare! Tema probei: flambat. În echipa galbenă încep deja să apară primele semne de jocuri de culise. Cătălin Badici pare să aibă o problemă cu Edna: „Eu o să fiu puțin hater. nu vreau să o mai ajut cu nimic pe domnișoara Edna. Nu am nimic cu ea, dar trei probe la rând să iei mai multe puncte decât mine mă cam râcâie.”

  În echipa roșie, atmosfera este cu totul diferită. Concurenții „Chefi la cuțite” fac tot posibilul să se ajute între ei, asta fiind valabil și pentru Mona, cel mai nou membru al echipei.

  Tema de astăzi i-a luat prin surprindere pe toți: flambat! „Eu știu ce e flambat, doar că n-am făcut niciodată!”, a spus ana Maria Crudu.

  Mișcarea lui chef bontea a avut un efect devastator pentru echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce echipele se luptă cu proba „Flambat”, chefii au dat toate cărțile pe față. Chef Bontea și-a folosit una dintre amulete și a luat „Cuțitul de aur” din echipa roșie, pe Silviu.

  „Auzi, am și eu o întrebare…poți să te superi, poți să nu te superi. Băi Sorine, mi-ai luat un om, prima oară, pe Valentin, îți pleacă „Cuțitul de aur” și tu, în loc să îl lași pe Munti să strălucească o probă, că are capacitate, frate, doar tu nu îl vezi, i-l aduci pe altul peste el. De ce?”, a întrebat chef Dumitrescu.

  „Mi l-ai luat pe Valentin, știind că mi-l doresc în echipă. L-ai luat back-up pentru „Cuțitul de aur”. Mi l-am luat pe Valentin acasă, că e băiatul meu și mi-l doream foarte mult și ți l-am dat înapoi pe Ovidiu, care a vrut la tine în echipă. am ajuns la ananghie și pentru că îl consider mai bun deât Maria, l-am luat”, a spus chef Bontea.

  Tema probei este una dificilă pentru mulți dintre concurenți. Ana Maria Crudu a învățat să flambeze în timpul probei de eliminare, de la colegii de echipă. Ana Maria tot punea alcool în tigaie, dar nu avea flacără! „Tot puneam, tot puneam și….nimic!”. Din momentul în acre a prins mișcarea, Ana Maria a fost de neoprit! Voia să flambeze tot ce prindea!

  „Ia să fac eu și legunmele flambate, așa! Ce mi-a plăcut, am mai dat o dată prin flacără. Era să dau foc și la cameră la câta flacăra am făcut! O să fac asta toată ziua, de acum înainte.”  Concurenţii au primit ca sarcină să gătească flambat în cadrul probei de eliminare în care fiecare este pe cont propriu. La degustare, chefii nu au fost foarte impresionaţi de reţetele pe care le-au degustat. „Mă aștept la duelul ăsta, din partea alor mei, să am niște farfurii senzaționale”, spunea chef Dumitrescu înainte de momentul degustării.

  Pentru cei trei chefi, proba flambării a fost una simplă și extrem de generoasă, aproape orice preparat putând fi pregătit în acest fel. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar cei trei au fost dezamăgiți de farfuriile concurenților.

  La sfârșitul probei de eliminare, Ana Maria și Mona au avut același punctaj și au ajuns să se dueleze pentru șansa de a merge mai departe. Proba decisivă a început. Cele două concurente vor avea la dispoziție 30 de minute pentru a găti un preparat cu paste. Ambele concurente au avut probleme mari în bucătaărie, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. cu toate astea, cineva trebuie să părăsească competiția, iar concurentul ales să părăsească „Chefi la cuțite” este Mona.

  Este o lovitură cruntă pentru chef Sorin Bontea, cel care a decis să o trimită în echipa roșie, în schimbul lui Silviu.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 18, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Augustin Pop – concurent...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Luni, 22 septembrie, incepe...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jun - 9 - 2016

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Oct - 22 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.