Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 19
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 19 FULL – INTEGRAL – 7 ianuarie 2019

  Au fost tensiuni maxime în ediția de luni, 7 ianuarie, a emisiunii „Chefi la cuțite”, ce au culminat cu un moment în care chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au îmbrâncit. Proba de duel i-a pus într-o încurcătură fantastică pe unii dintre concurenți, iar unul dintre ei a părăsit competiția.

  Ediția de luni, 7 ianuarie, a emisiunii „Chefi la cuțite” a început cu o surpriză neplăcută pentru chef Sorin Bontea, din partea colegilor săi. Florin Dumitrescu i-a luat sigla de la mașină lui Bontea, iar Cătălin Scărlătescu i-a spus că i-a luat roțile și le-a oferit amândurora câte o batistă.

  Echipa lui chef Florin Dumitrescu și-a făcut apariția în ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite” cu o schimbare de look radicală – și-au încrețit toți părul, sperând ca acest lucru „să le aducă și mai mult noroc”. „Încercăm tot felul de mișcări care să ne țină mai aproape, mai uniți. Ar fi tare să și câștigăm pe mișcarea asta”, a explicat chef Florin Dumitrescu.  Prima probă a fost „mâncare în straturi” și a inclus trei ingrediente obligatorii. Chef Sorin Bontea a ales strategic ce ingredient să păstreze și ce ingrediente să le ofere colegilor săi. „Acesta este jocul. Se pot supăra pe mine, asta este!”, a spus Sorin Bontea, după ce a făcut alegerea.

  Chef Cătălin Scărlătescu a fost scos din sărite de concurentul Marian Rusu, care obișnuiește să intre în panică. Acesta s-a tăiat din nou la o mână. „A țipat la mine, m-am cam panicat iar…”, a spus concurentul

  „Normal că m-au apucat nervii. Câtă vină să dai pe mine – că vin lângă el și se panichează. Mai lasă-mă în pace cu panicatul acesta”, s-a apărat chef Scărlătescu. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o discuție aprinsă în bucătăria „Chef la cuțite”, după ce un concurent a încercat să folosească un aragaz al altei echipe. Mai exact, situația s-a complicat la „Chefi la cuțite” după ce un concurent de la echipa galbenă, Cătălin Bădici, a venit la bancul de lucru al echipei roșii, fapt ce l-a enervat la culme pe chef Florin Dumitrescu.

  Ulterior, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au îmbrâncit în bucătăria „Chefi la cuțite”, din cauza unui concurent. „Am crezut că se bat!”, a comentat un concurent incidentul.

  Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe, numită „mâncare în straturi”. Alături de echipa lui, chef Sorin Bontea, care a împărțit cele trei ingrediente obligatorii ale primei probe – foietaj, cartof și paste – a spus că este nemulțumit de ceea ce a pregătit.

  Concurenții au avut emoții mari la degustare, la prima probă din concurs, iar piloții de curse au analizat fără prea multă indulgență farfuriile. Cei trei chefi și-au exprimat, de asemenea, părerile. Prima probă a fost câștigată de echipa care a avut cea mai bună farfurie, potrivit deciziei piloților de curse invitați.

  Echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, care a pregătit desertul mille-feuille, a câștigat proba, cu șase farfurii.

  Proba de la duel se numește „Gratinat” și a pus într-o încurcătură extraordinară o parte dintre concurenți. Gina Pistol a precizat pentru concurenți că definiția gratinatului este existența unei cruste de brânză și că la această probă este obligatoriu să existe cel puțin un preparat gratinat în farfurie.

  Înainte de a afla ce a pregătit Ana Crudu la proba de duel, cei trei chefi au spus că sunt curioși ce preparat le va prezenta concurenta și au glumit gândindu-se la farfuria acesteia. „Mâncăm floricele!”, a spus chef Sorin Bontea, după ce chef Florin Dumitrescu a recunoscut că este curios în privința preparatului pe care îl va prezenta Ana Crudu.

  Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat preparatele concurenților la duel. Aceștia au încercat și să ghicească și cui îi aparțin farfuriile și s-au contrazis în privința criteriilor de jurizare. „Jurizăm doar crusta sau și ce este acolo? Dacă au greșit, să plece!”, a izbucnit chef Sorin Bontea.  Tensiune maximă în platou. Mai mulți concurenți au greșit proba de duel, iar unul dintre concurenți s-a certat cu cei trei chefi. „M-aș fi gratinat pe mine, și un pantof – dar gratinat. În afară de vreo patru – cinci farfurii, restul ați mimat”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

  După o lungă jurizare, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis ce concurent părăsește competiția, în urma probei de duel, „Gratinat”. Marian Rusu, din echipa galbenă, este concurentul care părăsește competiția „Chef la Cuțite”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.8/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 19, 8.8 out of 10 based on 4 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 26 - 2016

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Nov - 5 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 7 - 2016

  0 Comment

  Maria Crap – Concurenta...

  Posted on Mar - 9 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Dec - 25 - 2018

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.