Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 21
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 21 FULL – INTEGRAL – 14 ianuarie 2019

  Cele trei echipe s-au reîntors în bucătărie pentru o nouă confruntare culinară. Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că, de data aceasta, echipele conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost nevoite să muncească mult și să pregătească delicii ce au fost apoi jurizate de membri ai comunității rrome.

  Nu a fost ușor să pregătească o tocăniță gustoasă în doar șaizeci de minute, fiindcă vita, de exemplu, fierbe extrem de greu. Totuși, fiecare chef și-a ghidat echipa așa cum a putut mai bine, pentru a avea parte de o victorie!

  Proba tocăniței l-a determinat pe Chef Florin Dumitrescu să găsească o metodă inedită pentru a da gust mâncării și toți au stat cu stingătoarele prin preajma sa! Fiindcă nimic nu se compară cu mâncarea pregătită la ceaun, Chef Florin Dumitrescu a făcut o improvizație de zile mari!  Cum nu a existat posibilitatea să pregătească tocănița afară, la ceaun, așa cum și-ar fi dorit, chef Dumitrescu a încercat să facă focul cu lemne chiar în bucătăria “Chefi la cuțite”! Nela din echipa roșie a spart navete de lemn și uite așa, în bucătărie a apărut un ceaun și un foc generos! Chef Sorin Bontea a fost luat prin surprindere de situație și toată lumea a sperat că nu vor porni sistemele de alarmă!

  „O să ardem aici ca șobolanii”, a glumit Bontea cu privire la improvizația colegului său de platou.

  Prima probă a fost cea a tocăniței, iar Chef Cătălin a fost extrem de sigur de preparatul său, un fel de mâncare cu perișoare. “Eu am gătit cu niște rromi. Alergând prin țară după rețete, am ajuns într-o localitate, Palazul mare, unde am gătit cu o familie de rromi. Am stat efectiv cu ei în curte și am gătit la ceaun”, a zis chef Scărlătescu înainte de probă.

  Spre finalul probei, Chef Sorin Bontea a făcut o criză de nervi și un scandal uriaș s-a iscat între cei doi jurați.

  Invitații acestei ediții au fost membri ai comunității rrome, oameni de toate vârstele și cu gusturi diferite. Tocănițele pregătite de cele trei echipe de bucătari au impresionat fie prin aspect, fie prin gustul ce a trezit amintiri din copilărie pentru unii dintre jurații serii. La final, verdictul a fost clar: proba a fost câştigată de Florin Dumitrescu şi echipa roşie!

  După ce proba tocăniței nu prea le-a purtat noroc celor două echipe învinse, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat o nouă probă. A urmat un duel de zile mari!

  Folosind anumite ingrediente, bucătarii din echipa albastră și cei din echipa galbenă au gătit tot felul de sosuri, unele simple, altele complicate și mai puțin cunoscute! Fiecare concurent a gătit cât de bine a putut, în speranța că la jurizare nu va primi o notă mică.  După expirarea timpului de gătit, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au degustat cu atenție fiecare preparat și au dat note! Concurenții de la “Chefi la cuțite” au aflat ce note au primit și cine a gătit cel mai slab dintre toți.

  Acesta a fost si momentul în care Cătălin Scărlătescu a luat o decizie ce a surprins pe toată lumea!

  Deşi Ana Crudu fusese eliminată, Chef Cătălin a luat hotărârea să apeleze la o amuletă care îi permite să schimbe un concurent eliminat cu un altul, şi astfel a înlocuit-o pe blondă cu Edna!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 13 - 2018

  1 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 15 - 2018

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Oct - 20 - 2014

  3 Comments

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Oct - 7 - 2014

  0 Comment

  Rezumatul episodului nr. 6...

  Posted on Oct - 28 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.