Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 22
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 22 FULL – INTEGRAL – 15 ianuarie 2019

  Cuțitele s-au ascuțit și concurenții au fost nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

  Dacă în ediția trecută jurizarea a fost făcută de oameni din comunitatea rromă, acum rețetele gătite au fost degustate și notate de către echipa de rugby a CSM București! Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că, la proba din această ediție a emisiunii, cele trei echipe au libertatea de a găti orice, în decurs de 90 de minute.

  Inițial a părut ușor, dar sportivii nu mănâncă orice, ci au nevoie de o masă sănătoasă, plină de substanțe nutritive. Totuși, bucătarii au luat în calcul și faptul că au de-a face cu niște oameni cu gusturi rafinate, obișnuiți să meargă la restaurante de tot felul.  Proba nu a fost una lipsită de emoții pentru cele trei echipe. Bontea a ales să gătească ceva asiatic, în timp ce Scărlătescu a mizat pe scoici. Pentru a obține o victorie, chef Dumitrescu a ales o rețetă de desert.

  În ultimul battle de dinainte de semifinală, creativitatea a fost la mare înălțime, căci echipele nu au mai fost constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci au fost nevoite să pregătească un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au bucătarii! Mai exact, această confruntare de la „Chefi la cuțite” s-a dovedit a fi un test al ingeniozității, cât și al tehnicii și al rapidității!

  Sportivii din echipa de rugby a CSM București au degustat cu atenție și apoi au votat preparatul care le-a plăcut cel mai mult. Banda a început să meargă și emoțiile au atins cote uriașe atunci când, farfurie după farfurie, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început să adune voturi.

  Deznodământul? Unul complet neașteptat! Bontea și Dumitrescu au intrat la duel cu câte doi oameni, după ce au adunat fiecare câte cinci puncte, iar Scărlătescu a fost nevoit să trimită mai mulți concurenți, fiindcă este marele învins al acestei probe! Acesta a fost și momentul în care el a decis s-o salveze pe Ana Maria Crudu și s-o trimită direct în semifinale!  De data aceasta, Gina Pistol a anunțat care sunt ingredientele cu care trebuie să gătească bucătarii intrați la duel: Pipote și inimi, mușchiuleț de porc, carne tocată, rib eye, păstrăv, aripioare de pui și rasol de vită! Fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru a pregăti o rețetă de excepție! Apoi a urmat jurizarea făcută de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

  După ce au degustat preparatele pregătite la duel, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au votat, au dat note și au decis ce bucătari merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

  Echipa roșie a rămas cu un membru mai puţin după ce Like Creața a fost obligată să părăsească competiţia, din cauza unui preparat nu tocmai reușit la care a luat nota 3!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 22, 7.2 out of 10 based on 5 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Mar - 30 - 2015

  0 Comment

  Vezi aici cine sunt...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 15 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Mar - 24 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.