Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 23
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 23 FULL – INTEGRAL – 21 ianuarie 2019

  În prima probă a semifinalei, Bontea a pierdut doi oameni, iar Scărlătescu unul. În cea de-a doua etapă, Dumitrescu a intrat cu toți concurenții ajunși până în acest punct în concurs. Cum vor evolua lucrurile? Alți doi concurenți vor pleca acasă după jurizarea acestei probe.

  Competiția continuă, cuțitele sunt mai ascuțite ca niciodată, iar rândurile se restrâng după fiecare probă din Semifinală. Brunch-ul este marea provocare, din cea de-a două probă, pentru cei șapte concurenți rămași în concurs. Ei trebuie să facă o combinație între micul dejun și prânz. Fără să mai fie îndrumați de către chefi, aflați din nou singuri în fața provocării de a pune pe masă preparate care să-i ducă mai departe, unii dintre concurenți par să clacheze.

  În fața presiunii și a emoțiilor, chiar și cei mai duri se simt pierduți: “Mi-a picat fața. Nu vreau să vin cu iaurțel, cu fructe pe băț, îmi trebuie ceva wow și simt că nu pot să mă adun”, exclamă Munti, unul dintre oamenii de bază care au format echipa albastră a lui chef Bontea.  Finalul probei îl lovește din plin pe chef Florin Dumitrescu. Ajuns până în această etapă cu doi concurenți, aceștia sunt eliminați după jurizarea probei cu numărul doi din Semifinală. Astfel, conducătorul echipei roșii rămâne fără om în finală și fără vreo șansă să câștige.

  Lucrurile sunt clare! Bătălia se va da, din acest moment, între chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu! Greu încercat pe tot parcursul sezonului, Dumitrescu se recunoaște învins: “Sezonul 6 s-a încheiat pentru mine!”.

  “Bontea l-a sabotat încă de la început, i-a luat doi concurenți, printre care cuțitul de aur. Era cumva de așteptat”, a comentat Scărlătescu la aflarea veștii. Astfel, după cea de-a doua probă din semifinală, jurații au decis ca cei doi concurenți din echipa roșie să plece acasă. Florin Dumitrescu nu mai are niciun concurent în concurs.

  Cea de-a treia probă din semifinală decide cei trei finaliști. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, le oferă ultimele indicații înainte de marea finală. Încă o oră de gătit pentru concurenți și o bătălie pentru marele premiu de 30.000 de euro care se dă între două culori: albastru și galben.

  Ultima jurizare i-a scos din concurs pe cei doi concurenți cu care chef Florin Dumitrescu spera să lupte pentru trofeu. Astfel, el rămâne fără vreo șansă la marele premiu, iar cei trei finaliști, ce urmează să fie aleși, îi vor reprezenta, cel mai probabil, pe chefii Bontea și Scărlătescu, cel din urmă fiind în avantaj, cu trei concurenți, față de doi ai lui chef Sorin.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.3/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 23 - Semifinala, 5.3 out of 10 based on 3 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Cine sunt cei 2...

  Posted on Dec - 21 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 5 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 21 - 2017

  0 Comment

  Cateva detalii interesante din...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Luni, 22 septembrie, incepe...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.