Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 24 FINALA
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 24 FULL – INTEGRAL – 22 ianuarie 2019

  Chefii au decis care sunt cei trei finaliști de la “Chefi la cuțite”. Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6.

  După o jurizare grea, în care chefii au avut de degustat farfuriile preparate la ultima probă a semifinalei, un “signature dish”, voturile au fost definitorii. Din cinci concurenți, trei și-au ocupat locurile în marea finală.

  Astfel, chef Sorin Bontea luptă pentru trofeu cu Mihai Munteanu (Munti), în timp ce chef Cătălin Scărlătescu intră în finală cu doi concurenți, Maria Burlacu (cuțitul lui de aur) și Andrei Balasz.  Voturile care au desemnat cei trei finaliști stârnesc furie între cei trei chefi. Deși nu a avut niciun concurent în ultima probă a semifinalei, chef Florin Dumitrescu l-a susținut pe Silviu Nedelea, concurent în echipa albastră, care a ratat finala. “Nu mi se pare normal că o farfurie de genul acesta să primească nota trei de la Scărlătescu”, a comentat Dumitrescu, cu privire la jurizarea farfuriei lui Silviu. Eliminarea lui Silviu Nedelea a fost o surpriză pentru cei doi chefi, care mizau pe el, atât Bontea, cât și Dumitrescu. Imediat după ce află că este eliminat, Silviu întâmpină probleme de sănătate, iar doctorul este nevoit să intervină.

  Cei trei finaliști și-au ales oamenii care să-i ajute, chefii sunt în priză, gata să le ofere ultimele indicații. Marea finală “Chefi la cuțite”, sezonul 6, a început! Cele trei echipe trebuie să facă starter, main course și desert pentru jurați.

  Dar cine sunt jurații finalei? 11 bucătari de elită, 11 chefi de renume, toți gata să ofere verdictul corect. Printre ei se află Nicolai Tand, Orlando Zaharia sau Antonio Passarelli.

  Cele trei farfurii trebuie să fie perfecte, astfel că finaliștii, dar și cei aleși să le vină în ajutor, pun la bătaie toate cunoștințele acumulate pe tot parcursul sezonului, dar și talentul lor culinar, pentru ca totul să iasă ca la carte.

  Primul fel, starterul, este adus în fața juriului, care degustă cele trei preparate. Unii lauda gustul, alții consistența, însă nu lipsesc nici criticile. “Ce caută acel ingredient lângă peștele marinat?”, se întreabă unul dintre bucătari, care oferă și o notă destul de mică.

  Main course-ul, poate cea mai complexă farfurie, aduce, spre încântarea chefilor, numeroase laude. Se pare că plating-ul i-a cucerit pe cei 11 bucătari, însă nici gustul nu s-a lăsat mai prejos.  Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, asta pentru că pe masa juriului ajung ultimele farfurii din acest sezon. Desertul, ultima parte din meniu, decide marele învingător. Cei 11 jurați au o sarcină dificilă în marea finală de la Chefi la cuțite. Farfuriile sunt spectaculoase, extrem de gustoase și cu un plating demn de profesioniști. Asta spun, la unison, cei 11 bucătari ale căror voturi vor decide cine câștigă trofeul, dar și marele premiu de 30.000 de euro.

  Maria, Andrei sau Munti, care va fi numele ce va sta scris pe farfuria de 30.000 de euro a sezonului 6 “Chefi la cuțite”?

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 24 - FINALA, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Michael Pascale – Concurent...

  Posted on Mar - 25 - 2015

  2 Comments

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 1 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 4 - 2016

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Mar - 24 - 2015

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Nov - 5 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.