Elena PopaElena este studenta, lucreaza ca model si are si experienta de ajutor de bucatar. A venit la preselectiile “Hell’s Kitchen” pentru a fi mai aproape de visul ei, acela de a-si face o cariera in domeniul gastronomic.

  “Daca as castiga premiul, pentru inceput as investi in studii in domeniul gastronomic, apoi mi-as deschide un studio unde as organiza cursuri”, spune ea.

  La fel de mult insa i-ar placea sa lucreze pentru reviste culinare sau sa prezinte o emisiune de profil. Si, nu in ultimul rand, sa ajunga sa aiba restaurantul ei.

  Elena a inceput sa gateasca pentru ca ambii parintii gatesc, iar mama este specialista in cofetarie. Gateste de mica si mereu a fost curioasa sa experimenteze tot felul de preparate: “Bucataria mereu mi-a fost pe plac, de la varsta de 8 ani imi faceam singura omleta, aveam propria mea tigaie micuta in care gateam doar eu, imi placea sa gatesc pe ascuns fara ca mama sau tata sa se implice si astfel am stricat multe produse. Am inceput sa o intreb pe mama retetele, ma ajuta si imi spunea micile ei secrete culinare, astfel incat la 12 ani faceam deja singura pizza, paste, coceam tarte simple, faceam clătite.”

  A participat la campionatul gastronomic culinar din Moldova, unde s-a ales cu doua medalii de argint. Ca model, a castigat titlul de Miss Bikini 2014. Participa la multe prezentari de moda, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucatar pe linia de dulciuri si fructe. Ii place sa gateasca preparate din carne, cheesecake si salata cu ton. Spune despre ea ca este rapida in bucatarie, invata usor, este specialist in aluaturi si este plina de entuziasm.

  19 ani | model, studentă Alimentație Publică Chișinău

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Elena Popa - Concurenta Iadul Bucatarilor sezonul 2, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Mălina Huszar – Concurenta...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  1 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Apr - 15 - 2015

  8 Comments

  Maria Crap – Concurenta...

  Posted on Mar - 9 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 15 - 2016

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.