Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 1 Episodul 14
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 1 Episodul 14 FULL – INTEGRAL – 9 decembrie 2014

  Mihaela si Angi parasesc concursul. Au ramas top 6 cei mai buni care au primit in editia din aceasta seara jachete de culoare neagra. Echipele nu mai exista si practic de acum inainte fiecare concureaza pentru el. Cel mai bun castiga 80000 euro.

  Deșteptarea s-a dat în casa de la Iadul bucătarilor în ritm de trompetă. Militarii fac ordine și disciplină, anunțând pregătirea pentru înviorare.

  Năuciți, bucătarii încep să se îmbrace în fugă și li se dă ordin să mute mobila. Înviorarea începe în mare forță. Aceștia primesc 30 de flotări drept pedeapsă pentru faptul că dormitoarele sunt dezordonate.

  Chef Florin Dumitrescu îi ia în primire pe concurenți și îi anunță că invitații la masă sunt militari din forțele terestre.

  „Hot cuisine”, aceasta este provocarea pentru bucătari: să încerce să realizeze niște preparate inedite, ce se remarcă prin excelență. După multe dezbateri, cele două echipe vin să prezinte meniul în fața lui chef Florin Dumitrescu.

  După o muncă grea în bucătărie, cele două echipe se prezintă în fața celor trei chefi, cu speranța că vor câștiga această probă.

  Preparat după preparat, chefii și doi dintre militari gustă din preparate și aleg pe cel mai reușit. La finalul jurizării, echipa albastră este cea care reușește să câștige.

  Se anunță o seară incendiară în bucătăria de la Iadul bucătarilor. Concurenții trebuie să gătească pentru militari și soțiile acestora. Restaurantul se deschide, iar invitații încep să sosească. Odată cu ei încep și emoțiile, căci service-ul trebuie să fie impecabil.

  Agitația din bucătărie îi face pe unii dintre bucătari să greșească, motiv pentru care chef Florin Dumitrescu își iese din minți.

  După ce au reușit să servească un restaurant întreg de cadre militare, cele două echipe se despart pentru moment. Echipa roșie ajunge la desfacerea țarcurilor, în timp ce albaștrii se bucură de o experiență intensă la tir.

  Curajoși din fire, concurenții albaștrii au pus mâna pe pușcă și au început să tragă. Colegii lor nu sunt atât de norocoși. Ei trebuie să demonteze țarcurile porcilor de seara trecută.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 13 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 16 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Oct - 13 - 2014

  2 Comments

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 5 - 2018

  0 Comment

  Cine sunt cei 2...

  Posted on Dec - 21 - 2014

  0 Comment

  Elena Popa – Concurenta...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.