Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 1 Episodul 3
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 1 Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 6 octombrie 2014

  După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra.

  Chef Florin le anunță pe fete că vor deschide seara în următoarea formație: Andreea și Denis se vor ocupa de startere și garnituri, Mihaela și Elena au de pregătit carnea, Valentina și Kinga peștele, Gabriela și Angi rămân amândouă pe garnituri în timp ce Flori se ocupă de desert singură.

  Echipa albastră este organizată astfel: Augustin și Radu se ocupă de startere, Cătălin și Tavi au carnea de preparat, Valentin și Ștefan pește, pentru garnituri sunt aleși Ovidiu și Dany iar desertul rămâne în grija celorlalți.

  S-a deschis restaurantul!

  Panica și haosul sunt singurele arome care ies din bucătăria Hell’s Kitchen! Concurenții se agită de mama focului încercând să fie gata la timp. Nici Virgil nu este foarte încrezător, deschizând cu teamă ușile restaurantului.

  Chef Florin anunță cele două echipe ce preparate trebuie să gătească. Se deschide Iadul bucătarilor! Ceasul Chef-ului începe să ticăie, iar concurenții abia se concentrează.

  Nici un preparat nu este încă gata și timpul trece. Totuși fetele reușesc să le-o ia înainte băieților. Prima farfurie de spaghete Saint-Jaques ajunge pe masa clienților.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 20 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 7 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 21 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 28 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Jun - 18 - 2014

  2 Comments

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.