Partea II
  Partea III
  Partea IV


  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 1
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 9 martie 2015

  Florian si Liviu primele nominalizari de eliminare la echipa albastra si Angela & Rebeca la echipa rosie… chef Bontea decide… Liviu Silaghi paraseste HK episodul 1, sezonul 2.

  Entuziasmați, încrezători și dornici să învețe, concurenții noului sezon Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor s-au adunat cu mic, cu mare, din toate colțurile țării și ale lumii pentru a face cunoștință cu Chefii și cu locul în care își vor petrece următoarele luni.

  Fie că vin din București, ori din Basarabia sau Franța, toți se gândesc cu speranță la marele premiu, însă până acolo mai au destule de înfruntat.

  Pentru a se obișnui treptat cu atmosfera din iad, cei trei Chefi le-au pregătit mai multe surprize. O dată ajunși în limuzină, clipul cu foștii concurenți dându-le sfaturi i-a emoționat și i-a făcut să revină puțin cu picioarele pe pământ.

  De la agonie la extaz, concurenții au fost poftiți la masă, unde au fost serviți cu cele mai sofisticate preparate, pentru ca mai apoi să rămână surprinși. Nu era o invitație la degustare, ci una didactică.

  “Doar nu credeați că ați venit să stați la masă?! Ne-am jucat puțin cu mintea voastră!”, le explică Chef Sorin.

  Concurenții au fost invitați să intre în bucătărie și să își manifeste pasiunea pentru gătit printr-un preparat-semnătură.

  Cine a spus că să fii femeie este ușor nu știe despre ce vorbește. Aflate în bucătăria iadului, fetele din echipa roșie se străduiesc să facă față cu brio primei probe la care Chefii le-au supus.

  Îmbrăcate frumos și încălțate cu tocuri înalte, doamnele se învârt, aleargă și fac piruete printre ustensilele din bucătărie.

  “Nu mai pot! Eu mă descalț!” sunt vorbele care se aud în mod repetat în bucătăria lor.

  După ce s-au obișnuit treptat cu atmosfera din Iadul bucătarilor, concurenții au fost puși la treabă, în bucătării, împărțiți în echipe: cea roșie a fetelor, cea albastră a băieților.

  Cele două echipe se luptă să câștige cel mai mare punctaj, aducând în fața celor trei Chefi preparete-semnătură, care îi caracterizează. Pentru aceasta au la dispoziție numai 70 de minute.

  Ei îmbrăcați la patru ace și ele pe tocuri, concurenții și concurentele au de îndurat un test de rezistență la prima probă.

  Doi câte doi, concurenții sunt chemați în fața juraților pentru a dezbate cine primește punctele.

  Elena vs. Ciprian – Ei sunt primii care trebuie să îndure comentariile acide ale Chefilor. Cu un preparat din pește, în care au găsit oase, Ciprian pierde punctul în fața Elenei, care a reușit să-i mai îndulcească pe jurați cu desertul ei.

  Angela vs. Gabriel – Cum lucrurile trebuie să se echilibreze, mușchiul de vită a adus un punct și în echipa băieților.

  Mălina vs. Raul – Scorul de 2 la 1 pentru fete este adus de Mălina, al cărei foie gras le-a plăcut mai mult decât cheese cake-ul necopt al lui Raul.

  Spritele încep să se încingă, amuzându-se din pricina preparatului lui Liviu, care deși a încercat să aranjeze totul în forma unui copac (defrișat, așa cum își dorea el), i-a făcut pe cei trei Chefi și pe colegii săi să râdă în hohote. “Țeava” sau preparatul în formă de organ, împreună cu saint jacques-ul crud nu au obținut niciun punct, iar Liviu și Maria au plecat dezamăgiți la locuri.

  Michael și Rebeca sunt următorii pe lista juriului. Desertul Rebecăi nu îi impresionează deloc pe cei trei, ba din contră, în timp ce Michael constată că nu a înțeles proba, reproducând preparatul cu care fusese servit în restaurant. Totuși, Chef Dumitrescu decide să le dea un punct băieților, după ce farfuria lui Michael a fost foarte aproape de cea preparată de Chef Bontea.

  Adriana și Micky nu au apucat să se prezinte bine că au fost trimiși înapoi la locuri “Luați-vă mizeriile astea și dispăreți!”

  Florina și Tudor nu reușesc nici ei să aducă vreun punct în echipele lor. Asemenea lor au pățit și Eugenia și Frankie.

  Chiar dacă i-a lipsit sosul de pe cheese cake, Iana a reușit să obțină punctul pentru echipa sa, în fața lui Paul, care a încercat să impresioneze printr-o clătită umplută cu cremă de brânză și somon.

  Monica le face fericite pe fete, aducându-le un punct cu preparatul său din rață, în timp ce Florin pleacă dezamăgit din fața juraților.

  Service-ul din această seară începe cu multe emoții. Se pare că bucătarii abia își pot găsi cuvintele în fața lui chef Sorin Bontea.

  Față de sezonul trecut, concurenții sunt informați că există nu doar premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro, ci și premiul doi, un curs de perfecționare la una dintre cele mai renumite școli culinare, Școala Internațională de Bucătărie Alma.

  Restaurantul se deschide pentru prima oară în sezonul doi, iar cele două echipe încep să resimtă cu adevărat tensiunea din bucătăria ”Hell’s Kitchen”. De data aceasta, chef Sorin Bontea este cel care dirijează service-ul.

  Din neatenție, o concurentă pierde făina din pachet, în timp ce caută alte ingredient. O altă membră a echipei roșii, Rebeca, se sperie de chef Bontea.

  Totuși, seara nu se termină cu succes. Chef Sorin Bontea s-a declarant dezamăgit de felul cum a ieșit primul service. Iar reacțiile sunt pe măsură!

  Ambele echipe sunt trimise la dormitoare după o seară ratată.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)

  One Response so far.

  1. ANton says:

   MS UP !! hells kitchen bate mastershef la fundu gol :))

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 27 - 2018

  0 Comment

  Paul Mădaş – Concurent...

  Posted on Mar - 6 - 2015

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  1 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Sep - 16 - 2015

  0 Comment

  Elena Popa – Concurenta...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.