Partea II


  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 11
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 11 FULL – INTEGRAL – 14 aprilie 2015

  Rebeca si Iana sunt nominalizate pentru excludere dar Iana mentioneaza ca nu mai doreste sa ramana in show… asa ca chef Florin ii spune ca nu o poate retine daca ea nu vrea, in concluzie Iana Ştifura paraseste concursul.

  În săptămâna de după Paște, Antena 1 difuzează ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” marți, 14 aprilie, și miercuri, 15 aprilie, de la 20.30. După săptămâni bune de muncă și trai în casa “Hell’s Kitchen”, concurenții rămași până acum în show au avut parte și de critici și momente dure, dar și de laude, lacrimile au fost asezonate și cu zâmbete, iar fiecare service rămâne o veritabilă lecție de bucătărie.

  Marți seară aceștia trebuie să demosntreze cât de mult au evoluat până acum, cât au învățat din sfaturile juraților și cât de bine stau cu nervii: asta pentru că la service vor găti pentru artiști din domenii diferite, de la actori, la muzicieni, dansatori, stiliști. Așa se face că în restaurant își vor face apariția Mihai Petre, căruia Rebeca va ține morțiș să-I strângă mână, Virginia Rogin, Carmen Tănase, Geanina Corondan, Cezar Ouatu sau Andrei Leonte de la ”X Factor”. Presiunea e mare pentru că la finalul serii jurații vor face și eliminări.

  Tot atunci o proba amuzantă le va testa concurenților cunoștințele în materie de paste. O bucată mare de cocă și mașini speciale de paste vor fi ingredientele unui test de ”italiano vero”. După demonstrația chef-ilor, echipa care va face cea mai mare cantitate de paste bune va câștiga avantajul de a găti orice fel dorește cu paste, iar învinșii vor găti farfurii impuse de cei trei jurați.

  Seara începe în forţă. Astfel, cei trei chefi prezintă trăsăturile şi calităţile pe care trebuie să le aibă câştigătorul acestui concurs. Service-ul se anunţă a fi unul dificil. Sarcinile se împart pentru cele două echipe şi, în scurt timp, concurenţii trec la treabă. Uşile restaurantului se dechid, iar invitaţii încep să sosească. Vedetele încep să comande, iar cele două echipe încearcă să îşi dea silinţa pentru ca servirea să fie impecabilă.

  Totuşi, se pare că emoţiile din bucătărie încep să se resimtă tot mai mult, iar chef Sorin Bontea începe să îşi iasă din fire. Greşelile parcă se ţin lanţ şi nimic nu iese bine în seara aceasta. Supărat că nimeni parcă nu îl ascultă, chef Sorin Bontea numeşte chefi în fiecare bucătărie. Paul pare că a intrat de minune în rolul de lider. Service-ul se termină cu felicitări pentru echipa albastră.

  După terminarea service-ului se ajunge, inevitabil, la momentul nominalizărilor. Inevitabil, greşelile încep să iasă la iveală. Iana şi Rebeca sunt chemate în faţă. Supărată, Iana spune că cedează şi că nu mai vrea să rămână în competiţie. Chefii nu se opun acestei decizii, iar Rebeca este salvată.

  Încă o dată emoţiile sunt resimţite la cel mai înalt nivel. Lupta începe să devină tot mai grea, iar tensiunea atinge cote maxime. Rămâne de văzut cine sunt cei şase care vor câştiga tunica neagră.

  După o seară liniştită, se pare că chefii pun la cale o trezire cât se poate de incredibilă pentru concurenţi. Animalele fugite parcă de la circ au venit să facă înviorarea cu echipa roşie şi cea albastră. Băieţii se amuză, iar unele dintre rămân fără cuvinte la vederea vietăţilor din casă. Cu şerpi, ponei, maimuţe, lame şi ritmuri de muzică de circ, aşa s-a trezit lumea. Mălina a luat-o chiar la goană când a văzut şarpele. De teamă, concurenta s-a baricadat bine într-o altă încăpere.

  Ediția de miercuri, 15 aprilie, aduce pentru cei ramași în cursă un service de pomină. La “Hell’s Kitchen” se face circ la propriu, pentru că la masă vor sosi mai mulți artiști circari. Iar un test de degustare pe nevăzute și cu muzică în căști va anima atmosfera și spiritele în bucătăria show-ului.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 11, 5.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 3 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 7 - 2016

  0 Comment

  Azi 9 martie incepe...

  Posted on Mar - 9 - 2015

  0 Comment

  Florina Pop – Concurenta...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.