Paul MădaşPaul participa la “Hell’s Kitchen” alaturi de mama sa, Rebeca Mădaș.

  Daca ar castiga marele premiu, l-ar investi cu siguranta in propriul restaurant. A inceput sa gateasca de cand era mic, ii placea sa-I dea tatalui sau o mana de ajutor. Pe vremea aceea, mama sa era mereu plecata pe timpul verii in Italia, unde lucra ca bucatareasa. Isi aduce aminte ca prima lui mancare serioasa a fost un orez cu legume si cu pui la cuptor, pe care l-a gatit la 14 ani. Obisnuia sa-si sune mama cand aceasta era in Italia pentru a-i cere sfaturi atunci cand gatea supe sau ciorbe. Usor, usor a inceput sa invete de unul singur.

  La 15 ani a plecat in Italia cu mama sa, unde lucra cate doua ore pe zi intr-o bucatarie a unui hotel cu circuit inchis. A facut cursuri de bucatar si ospatar si o buna perioada lucrat in Italia ca ajutor de bucatar, apoi in Romania se intorcea si lucra ca piccolo. Pasul urmator a fost sa se angajeze ca bucatar sef la un restaurant din Cluj. De 5 ani merge in fiecare sezon de vara in Italia sa munceasca. Prima intalnire cu mama sa in bucatarie, in Italia, in calitate de sef, s-a lasat si cu lacrimi. “Au fost cateva saptamani nebune, plangeam in bucatarie sau in pauzele de odihna, pentru ca „sef mama” nu concepea sa gresesc, in sensul ca imi zicea ca poti face 10 lucruri bune, daca ai gresit numai unul e ca si cum le-ai sterge pe restul.”

  Faptul ca a lucrat cu mama sa in bucatarie este un vis pe jumatate implinit, deoarece isi doreste sa poata face asta si intr-o bucatarie a lor. Desi este pasionat de gastronomie, Paul a terminat Facultatea de Drept din Cluj. Isi exerseaza si calitatile de jurist la firma proprie, de masaj cervical la birou, unde se ocupa de contracte. I-ar placea sa-si deschida propriul restaurant. Desertul sau favorit este profiterolul, gateste cu drag millefoglie a la chef, o reteta propie, purceluși de lapte si somon marinat, iar in bucatarie mizeaza pe rapiditate si atentie distributiva.

  25 ani | bucătar

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.8/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Paul Mădaş - Concurent Iadul Bucatarilor sezonul 2, 6.8 out of 10 based on 5 ratings

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 8 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Nov - 3 - 2014

  4 Comments

  Raul Sasu – Concurent...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  0 Comment

  Valentin Gheorghe – concurent...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on May - 3 - 2015

  5 Comments

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.