Poftiți de vă iubiți! Sezonul 1 Episodul 1
  Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți! Sezonul 1 Episodul 1 – FULL – INTEGRAL – 14 septembrie 2015

  Trei vrăjitori ai bucătăriei și deținători ai celor mai tari secrete pentru meniurile ideale de nuntă îl vor ajuta pe Nea Mărin. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi însărcinați cu realizarea meniurilor de nuntă

  Niciun meniu nu va semăna cu altul, niciun tort de nuntă, nicio masă sau farfurie. Care vor fi provocările pentru cei trei maeștri bucătari, telespectatorii Antena 1 vor afla din 14 septembrie, în fiecare luni și marți de la 20.30.

  Iată ce recomandă cei trei chefi pentru un meniu special:

  „Felurile de mâncare trebuie să fie proaspete şi lucrate cât mai aproape de ora evenimentului”, spune Scărlătescu. Și trendurile în materie de meniu de nuntă sunt un subiect pe placul cunoscutului bucătar, care povestește că în ultima vreme sunt tot mai mulți miri care acceptă varianta unui bufet cu salate, cu mai multe tipuri de carne, cu bar de fructe și deserturi.

  „Mulți își doresc să aibă parte și de un moment de live cooking sau un barbecue în open space”, adaugă acesta.

  “E foarte important să vorbiţi cu bucătarul mereu, ca să fiţi siguri că ceea ce vreţi se respectă. Este solicitant să gătești pentru o nuntă, ami ales că montajul farfuriilor trebuie făcut rapid, farfuriile trebuie să arate la fel, indiferent de numărul pe care îl ai de pregătit”, spune Florin Dumitrescu.

  Cât despre meniu, Florin Dumitrescu admite că indiferent de specificul ales, tradițional sau exotic, este suținătorul unui obicei culinar românesc: „Spre dimineaţă, când toată lumea este veselă, eu unul aş reînvia tradiţia nunţii cu ciorbă şi aş servi o ciorbă acră.”

  În opinia lui Sorin Bontea, pentru ca meniul de nuntă să fie ca la carte e nevoie de o foarte bună organizare în bucătărie, servirea farfuriilor la timp, după un orar agreat dinainte cu mirii, astfel încât toți nuntașii să primească în același timp preparate calde, proaspete.

  „Eu aş deschide masa cu o gustare mai consistentă ca prim fel. Apoi, aş recomanda peşte cu sos meunière, tradiţionalele sarmalele care, în opinia mea, nu pot lipsi din meniul unei nunţi, după care friptura. Eu unul nu agreez mixed grill-ul care se servește de obicei la nunți, prefer friptura de vită. Obligatoriu, meniul se încheie cu tort”, încheie chef Bontea.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Poftiti de va Iubiti - Sezonul 1 - Episodul 1, 9.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Flavia Lascu – concurenta...

  Posted on Sep - 26 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 15 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 25 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 1 - 2016

  0 Comment

  Rebeca Mădaş – Concurenta...

  Posted on Mar - 6 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.