Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 3
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 5 noiembrie 2018

  Surprize memorabile, reguli noi, dar și povești impresionante, asta a adus în fața telespectatorilor ediția cu numărul 3 “Chefi la cuțite” din sezonul 6. Concurenți unul și unul, vedete, sosii de vedete, campioane mondiale de 92 de ani, dar și primul nume din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, căci acesta a oferit cuțitul de aur unei concurente.

  Irina Felicia Duruc s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat inedit: calamari umpluți cu pește și parmezan, dar mai ales cu speranța că ceea ce a gătit va fi pe placul celor trei temuți jurați.

  Încă o amuletă bonus în concurs. Câștigător: Chef Sorin Bontea – “Ai dreptul să blochezi un concurent din echipele adverse pe jumătate din durata unei probe”, este beneficiul care îl va primi chef Sorin Bontea, câștigătorul celei de-a treia amuletă bonus.

  Chef Antonio Passarelli a fost invitatul special al ediției, dar și cel care i-a jurizat pe cei trei jurați de la “Chefi la cuțite”.  Robert Massong a gătit pentru cei trei chefi o rețetă specială: Risotto cu fructe de mare cu curcuma, iar după ce cele trei farfurii au ajuns la masa jurizării, emoțiile au crescut pentru concurentul din Timișoara.

  Dar ce să vezi? După ce intră în platou, face cunoștință cu chefii și primește clasica întrebare: În echipa cărui chef ai vrea să mergi?, Robert Massong are o reacție de zile mari.

  Robert vrea la Bontea și explică și de ce. Pentru că toate femeile trag la chef Scărlătescu, concurentul nu vrea să fie sub nicio formă sub tutela lui. “Nu vreau să fiu sub tutela ta pentru că toate babele sunt înnebunite după tine”. Hahaaaa!

  Mihaela Tudor a lucrat în Irak ca ajutor de bucătar: “În spatele meu, la 100 de metri, a fost un atentat cu bombă. Erau mâini și picioare sfârtecate”, povestește concurenta care, din păcate, n-a reușit să-i impresioneze pe chefi.

  Și Marius Greab a primit o nouă șansă de la Chefi, asta după ce în sezonul patru n-a reușit să-o convingă: “Prima dată m-am bazat mai mult pe aspect, nu pe gust”. A primit trei cuțite și posibilitatea să facă parte din una dintre cele trei echipe.

  Maria Burlacu, primul nume din echipa lui Cătălin Scărlătescu: I-a oferit cuțitul de aur! La cei 37 de ani, Maria Burlacu a venit la “Chefi la cuțite” cu o mare dorință. Concurenta își dorește să fie singura femeie din echipele acestui sezon, pentru a avea ocazia să se lupte doar cu bărbați. Sigură pe ea și pe calitățile sale, Maria Burlacu aduce în fața chefilor, la masa de jurizare, mușchiuleț de porc cu sos curry și piure cu trufe. Ei bine, Maria Burlacu primește cuțitul de aur și merge direct în echipa lui chef Scărlătescu!

  Surpriză uriașă! Doi de Țociu, față în față, în platoul chefilor – Romică? Nuu, Vasile! Vasile Roșu este viceprimarul orașului Broșteni, iar asemănarea sa evidentă cu Romică Țociu l-a adus, de foarte multe ori, în postura de a da sute de autografe în locul actorului. Din pasiunea sa pentru gătit, Vasile Roșu vine la ”Chefi la cuțite” pregătit să-i impresioneze pe chefi, nu prin aspectul său de sosie a lui Romică Țociu, ci prin preparatul pe care îl pune în farfurii: Mâncare de hribi cu jântuit la ceaun și, desigur, îi cucerește pe chefi.

  Poate cel mai emoționant, dar și amuzant moment al serii: Tanti Elena, 92 de ani, campioană mondială – Elena Pagu are 92 de ani și este campioană mondială la marșuri. Povestea sa de viață este absolut impresionantă, iar admirația ei pentru chef Scărlătescu este extrem de mare. Elena Pagu este cea mai în vârstă concurentă din show. Dar povestea incredibilă a lui tanti Elena începe imediat după momentul pensionării, atunci când a început să facă mișcare pentru a scăpa de un sindrom depresiv. La “Chefi la cuțite” a venit din simpatie pentru chef Scărlătescu. A pregătit pentru jurați savarine, dar în ciuda faptului că acest desert este preferatul lui chef Bontea, tanti Elena are alt favorit printre cei trei, pe Scărlătescu. Din acest motiv, farfuria lui Cătălin a fost diferită de celelalte două.  Seara s-a încheiat în hohote de râs, căci în platoul chefilor și-a făcut apariția și adevăratul Romică Țociu care, surpriză, gătește și des și bine. A făcut limbă cu măsline si praz, a luat trei cuțite, a zis și-un banc cu soicile lui Scărlătescu și totul a fost ca la carte.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 3, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 13 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 7 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 16 - 2016

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Feb - 23 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 7 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 1 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.