Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 5
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 12 noiembrie 2018

  Daniel Manea i-a dat gata pe chefi cu un desert al copilăriei, dar reinventat într-un mod de neînchipuit – cremă de zahăr ars în cupă de ciocolată albă. „Ăsta e un Jedi suprem”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Este regele improvizației. E nebun. Foarte ingenios!”, a spus și Florin Dumitrescu.

  O apariție ieşită din comun la „Chefi la cuţite” a fost cea a concurentei Violeta Nicolae, o manichiuristă nonconformistă în vârstă de 40 de ani. Ea a venit cu un gând total neașteptat – acela de a-și găsi un partener. „Am venit la «Chefi la cuțite» pentru că sunt nemăritată. Îmi caut și eu un partener. Poate totuși mă vede și pe mine un domn singur”, a mărturisit Violeta Nicolae, precizând că a avut relații cu bărbați căsătoriți, dar nu din țară, ci din străinătate.  Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au luptat pentru cea mai valoroasă amuletă. Însă, proba nu a fost una pe placul lui Cătălin Scărlătescu – el a fost provocat să facă un preparat de pe lista lui neagră.

  Trioul imbatabil a intrat în lupta amuletelor pentru cel mai important avantaj pus la bătaie până în acest moment. Bonusul cu numărul 5 îi va oferi posibilitatea chefului câștigător de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul din celelalte echipe, doar după ce se aleg echipele finale.

  Mai exact, în timpul oricărei confruntări pe echipe, structura trupelor de bucătari se poate schimba în funcție de strategia celui care deține această amuletă extrem de valoroasă.

  Chef Sorin Bontea a ieşit învingător în lupta pentru amuleta ce îi oferă bonusul cu numărul 5 din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

  Cei trei maeștri ai gastronomiei au fost jurizați de Anne Ampawan, un chef cu greutate în acest domeniu, prezent an de an în finala show-ului, acolo unde are un cuvânt de spus în ceea ce privește câștigătorul titlului „Chefi la cuțite”.

  Emilia Gavrizi, fostă concurentă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, a venit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu o rețetă rusească. Tânăra a povestit un episod nefericit din viața ei, acela în care a avut de suferit din cauza unui partener agresiv. „Fostul meu soţ mă bătea des. Era foarte gelos. La un moment dat când m-a bătut am fugit iarna pe stradă desculţă și în pijamale”, a povestit ea, mărturisind că după acest episod l-a iertat pe bărbat, însă, acesta a asaltat-o din nou.

  Ioana Dina, o elevă de 13 din Bucureşti, şi-a propus să îi dea gata pe cei trei chefi şi vrea să fie primul copil care va intra într-o echipă la „Chefi la cuţite”. „Scopul meu este să să-i dau gata pe cei trei chefi și să intru într-una din echipe, mai ales a lui chef Dumitrescu. Cred că am șanse să fiu primul copil care intră în echipe”, a spus copila.

  Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, care își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca, a dat proba gătitului la „Chefi la cuțite”, povestind cum a ajuns în România. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a povestit că a ajuns în țara noastră datorită soțului ei, care este român.

  Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost surprinși de un „concurent” în ediția a cincea a noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ucigaşul mascat din Scary Movie a venit să își etaleze „talentul în bucătărie”. Florin Dumitrescu a găsit în farfuria lui ceea ce părea a fi o mână de om însângerată.

  În această ediție, un concurent i-a adus un omagiu tatălui său. Irinel Patic este un ajutor de bucătar de 40 de ani din Roman şi recunoaşte că este de nivel mediu, iar visul său este să-şi deschidă propriul restaurant. „Particip la emisiune pentru tatăl meu. Era un bucătar iscusit. Îmi doresc să plec cu cuțitul acasă. Ar fi poate una dintre puținele realizări din viața mea”, a spus concurentul.

  Andrei Cupşa, un tânăr în vârstă de 23 de ani cu sindromul Down, şi-a demonstrat talentul în bucătărie la „Chefi la cuţite”.

  Spaimele au continuat în cea de-a cincea ediție a noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. O altă apariție-surpriză i-a înspăimântat pe cei trei chefi. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost surprinși de o tarantulă uriașă.

  Ana Maria Crudu, sora celebrei Daniela Crudu, a venit la „Chefi la cuţite” pentru a-i impresiona cu o rețetă inedită pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.  Cătălin Sas, un drag queen cu numele de scenă Yannis, în vârstă de 29 de ani, poate fi considerat cel mai excentric concurent care a participat vreodată la această emisiune. Cătălin Sas este român, dar este stabilit de 11 ani în Italia, unde lucrează ca ajutor de bucătar, într-un supermarket, dar și ca drag queen, făcând show-uri în discoteci.

  Marius Bogin a venit pentru cea de-a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Bogin și-a deschis sufletul la „Chefi la cuțite”, dezvăluind că participă pentru a reuși să facă o cramă pentru fiica lui, care suferă de o boală din cauza căreia uneori este marginalizată.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 13 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 26 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 9 - 2016

  2 Comments

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Vezi aici cine sunt...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Dec - 18 - 2018

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.