Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 6
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 13 noiembrie 2018

  Prima concurentă a serii a fost Mirela Lamba, o tânără în vârstă de 22 de ani cu o poveste de viață incredibilă. La vârsta de 13 ani, a fugit de la bunicii de etnie romă care au crescut-o, deoarece aceștia voiau să o mărite. A dormit pe stradă, după care a ajuns să facă videochat și prostituție. La un moment dat, destinul i-a surâs, iar acum spune că este fericită și are un vis emoționant.

  Chef Sorin Bontea s-a văzut nevoit să renunțe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări. Mai exact, de un moment de neatenție a lui Cătălin Scărlătescu.

  Scărlătescu a îmbrăcat tunica colegului său, din neatenție, iar această mică greșeală a dat naștere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6.

  Maeștrii „Chefi la cuțite” și-au reluat locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiție culinară, în care vor fi jurizați de un alt invitat special cu renume în gastronomie.  Chefii s-au luptat pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câștigătorului să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari. Această cartolină extrem de valoroasă va marca și o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

  Manuela Constantin a venit la „Chefi la cuțite” cu o propunere cel puţin curajoasă și i-a pus pe cei trei chefi în mare încurcătură cu preparatul ei complicat.

  Apoi, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigător în lupta pentru amuleta-bonus. Însă, chef Cătălin Scărlătescu s-a simțit nedreptățit. Pentru a câștiga amuleta, cei trei chefi au avut de pregătit, în 45 de minute, o cremă ce a fost jurizată de chef Ștefan Popescu.

  „Este prima dată când mă simt puțin nedreptățit. A câștigat Florin, dar nu pe merit. Nu merita. A mea a fost bună rău, fabuloasă. Consistență a avut, gust a avut, sare a avut. Nu a avut suflet, că eu nu sunt Dumitrescu să pun suflet în mâncare, eu sunt Scărlătescu și pun sare în mâncare ”, a spus Scărlătescu.

  Următorul la jurizarea pe nevăzute a fost Andrei Scurtu, un copil în vârstă de 14 ani, din Bicaz, care este un bucătar iscusit în familia lui. „Tu o să te faci mare bucătar”, i-a spus Cătălin Scărlătescu.

  Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză inedită de ziua lui de naștere, chiar în platoul de jurizare al emisiunii „Chefi la cuţite”. „Ai măi, pe bune? S-a bucurat că ăia mici”, a spus chef Sorin Bontea, amuzat de reacția colegului său.

  După copilul cu o mare pasiune pentru gătit, două suflete-pereche au venit să demonstreze care e mai bun în bucătărie. Alex şi Larisa Bănică sunt doi soţi tineri din București care şi-au propus să concureze unul împotriva celuilalt la „Chefi la cuţite”.

  Această ediție „Chefi la cuțite” a fost marcată și de o situație incredibilă – Sorin Stoian, un tânăr în vârstă de 38 de ani din București, a şocat pe toată lumea când venit la „Chefi la cuţite” însoţit de fosta iubită cu fiul lor, dar şi de actuala parteneră. „Ne înțelegem bine, păstrăm o relație frumoasă, pentru că avem copilul. Mai presus de asta, chiar se înțeleg bine (cele două femei, n.r.)”, a explicat Sorin Stoian situația inedită.

  Tatiana Raeţcaia, o tânără actriță și mamă, a acceptat un nou rol, dar de data aceasta nu pe scenă, ci în bucătărie. Artista a venit la „Chefi la cuţie” deoarece s-a plictisit să stea acasă, în concediu de maternitate, și pentru că emisiunea i se pare „o provocare”.

  Florin Dumitrescu a fost surprins în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, de ziua lui, de către soția lui și de cele două fiice ale lor, care i-au pregătit un tort cu ciocolată. Cheful a dezvăluit și un secret din familia lui, cu această ocazie.

  Apoi a fost rândul bunicuței Vasilica Chiţoi să încerce să îi impresioneze pe cei trei chefi. Pensionara în vârstă de 75 de ani nu este străină de apariţiile TV, după ce a făcut senzaţie la „X Factor” şi în sezoanele trecute de „Chefi la cuţite”. Concurenta s-a prezentat și de această dată la „Chefi la cuțite”, ca de fiecare dată, cu o ciorbă – ciorbă de perișoare.  Florinel Aniţoaie, un tânăr în vârstă de 33 de ani din Iași, a venit la „Chefi la cuțite” convins că poate lua trei cuțite cu preparatul lui. „Am venit la Chefi la cuțite să fiu finalist”, a spus concurentul, care a pregătit orez cu creveți în suc de lămâie.

  Alice Marica, o mămică fotomodel în vârstă de 27 de ani, a acceptat provocarea de la „Chefi la cuţite”. Ea a povestit că ar face totul pentru fetița ei, care a fost diagnosticată cu epilepsie. Concurenta a devenit mamă la numai 19 ani, ceea ce nu a împiedicat-o să urmeze cursurile unei facultăți de Medicină. Fetița ei a anunțat-o că îl preferă pe chef Cătălin Scărlătescu. De altfel, micuța i-a spus acestuia că îl iubește.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite Sezonul 6 Episodul 6, 7.0 out of 10 based on 1 rating
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 13 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Florin Dumitrescu, Sorin Bontea...

  Posted on Jun - 18 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 5 - 2017

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Mar - 2 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 1 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 27 - 2018

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.