Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 7
  Chefi la cutite Sezonul 6 Episodul 7 FULL – INTEGRAL – 19 noiembrie 2018

  Ediția din această seara a început în forță, cu o poveste incredibilă. Prima care a venit este chiar Carmen Negoiță, care spune că are „extraordinar de multe joburi” și că principala sa activitate este bloggul de care se ocupă. Concurenta de 37 de ani a decis să facă spectacol cu o rețetă mai puțin obișnuită de ciocolată raw vegană!

  Chiar dacă au fost ceva sceptici la început, cei trei chefi au decis că merită totuși concurenta să meargă mai departe. Acesta a fost și momentul în care Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au aflat care e treaba cu… FLEXITARIENII!

  Apoi a apărut Carlo Conversano, un bucătar din Sicilia care a venit în România pentru a se angaja aici în calitate de bucătar, la îndemnul unui prieten. A lucrat 30 de ani în aeronautică militară și, în urma unor schimbări, a decis să iasă la pensie. Apoi a ales să își dedice mai mult timp gătitului. Spune că de când se știe a gătit, dar că nu se prea pricepe la plating. Și se pare că rețeta sa de scoici Saint Jaques a făcut senzație!  Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a anunțat pe cei trei jurați ai emisiunii că, de data aceasta, amuleta pusă în concurs chiar are puteri speciale pentru cel care o va câștiga: va putea anula o altă amuletă! Dacă Bontea a adunat deja trei amulete, Chef Florin Dumitrescu se poate lăuda doar cu două avantaje, în timp ce Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige o singură amuletă.

  Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au intrat în bucătărie și au primit sarcina de a găti găluște! Chef Florin a ales o super rețetă de găluște de pește, în timp ce Scărlătescu a mizat pe o porție de gomboți într-o variantă inedită, cu zmeură. Bontea, în schimb, a mers pe un preparat chinezesc, adică o rețetă de găluște umplute!
  La final, Chef Alexandru Iacob a decis că Bontea a gătit cel mai bine, chiar dacă și-a tăiat degetul și astfel s-a accidentat!

  Corina Rusu are 44 de ani, este casnică și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” la îndemnul fetelos sale! Femeia a renunțat la serviciu ca să își poată crește cele două fete și astfel a devenit bucătăreasă. Nu regretă nimic și nici nu s-a lăsat vreodată descumpănită de criticile celor din jur. Spune că cel mai mult îi place să facă dulciuri și, pentru concurs, Corina Rusu a decis să facă o super rețetă de prăjitură cu brânză! Și pentru deliciul pregătit, concurenta a mers mai departe în concurs!

  Christian Spiridon, cunoscut publicului larg după porecla de „Tarky”, a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o super rețetă de shaorma la farfurie! Rețeta de wrap cu pui a fost o surpriză destul de mare pentru cei trei chefi, apoi a venit o altă surpriză! Tarky și-a făcut apariția și le-a arătat ce vedetă este el pe YouTube! Și șocul a fost mare, mai ales că vocea artistului nu prea i-a convins pe cei trei. Totuși, pentru modul în care a gătit rețeta, concurentul a primit cuțitele ca să meargă mai departe!

  Cosmin Constantin are 33 de ani și de meserie este operator. A venit la emisiunea la îndemnul fetiței sale și astfel, concurentul și-a luat inima în dinți și s-a apucat de gătit! Nu orice rețetă, ci o super rețetă de supă de creveți și melci, cu legume! Surpriza a fost mare și jurații și-au dat imediat seama ce au în farfurie! „Fata și nepoata mea au uneltit ca să vin aici la emisiune și să îmi demonstrez talentul culinar”, a mărturisit concurentul plin de emoții. Chiar dacă nu a gătit prea bine, concurentul nu și-a pierdut totuși zâmbetul de pe buze!

  Marian Dospinoiu are 40 de ani și de meserie este bucătar. A venit la emisiunea pentru a-și demonstra că poate să facă față acestei provocări! La emisiunea „Chefi la cuțite”, concurenții trebuie să demonstreze că știe să gătească nu doar gustos, ci și să fie capabili să confere un aspect aparte. Concurentul a făcut o plăcintă de pește, cu care a sperat să facă spectacol. După ce au gustat, chefii au ajuns la concluzia că preparatul este unul…inedit.
  Și pentru talentul cu care a reușit să facă ceva atât de gustos, concurentul a mers mai departe în concursul „Chefi la cuțite”, primind numeroase laude de la jurați!  Felician Stuparu s-a întors la emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurentul a fost mai decis ca niciodată să facă spectacol! S-a apucat de un curs de bucătărie și, în sezonul doi al emisiunii „Chefi la cuțite”, a decis să își ia inima în dinți și să participe la emisiune. Atunci, concurentul a primit un singur cuțit, dar Bontea l-a căutat în culise și i-a adus un verdict nou, acela că merge mai departe!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 13 - 2017

  0 Comment

  Paul Mădaş – Concurent...

  Posted on Mar - 6 - 2015

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Oct - 29 - 2014

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Sep - 16 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 15 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.