iadul-bucatarilor-episodul-4In aceasta seara va fi difuzata o noua editie a emisiunii concurs Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, episodul cu numarul 4. Ediţia de astazi aduce un nou service în restaurantul Hell’s Kitchen şi, odată cu asta, multă tensiune. Lucrul bine făcut necesită atenţie, concentrare şi dăruire, iar concurenţii trebuie să demonstreze că au învăţat ceva din primul service în restaurant.

  Proba îi va pune din nou la grea încercare pe bucătari, deşi meniul de top pe care îl au de pregătit este acelaşi. Nervozitatea în bucătărie va avea de data aceasta gust de risotto, preparatul pe care chef Dumitrescu îl va trimite înapoi de cele mai multe ori: pretenţios şi exigent, ascesta îşi doreşte ce e mai bun pentru clienţii săi, astfel că le cere tot mai mult concurenţilor. Pentru Tavi, presiunea din bucătărie îşi va spune cuvântul luni seară, astfel că simpaticul bucătar va sfârşi în lacrimi: “Sunt prost, pun prea mult suflet. Mă doare, mor, mă consum ca prostul, îmi arăt slăbiciunile”, izbucneşte Tavi, printre lacrimi. De la ce porneşte totul şi ce anume îl face pe Tavi să cedeze, vom vedea in aceasta seară de la 20.30, în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

  Cel de-al doilea service în restaurant se va lăsa şi cu laude din partea lui chef Dumitrescu, astfel că unele preparate vor fi catalogate drept delicioase. Acesta îi va bucura pe concurenţi cu câte un “bravo!” sau “felicitări”, cuvinte mai mult decat necesare pentru a le ridica moralul. De la o proba la alta, concurenţii arată că au mai învăţat ceva şi că, treptat, descoperă în ei calităţi necesare unui bucătar al unui restaurant de lux. Cu toate acestea, seara se va încheia şi cu o eliminare.

  Cei rămaşi în cursă îşi vor testa abilităţile de a recunoaşte ingrediente, într-un test de degustare pus la cale de cei trei juraţi. Cu două simţuri anihiliate, vazul şi auzul, concurenţii primesc sarcina de a recunoaşte, pe rând, diverse ingrediente, test care le va pune la grea încercare simţurile şi taletul de a depista, ca adevăraţi bucătari, texturi şi gusturi.


  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Augustin Pop – concurent...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Dec - 2 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 13 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 19 - 2017

  0 Comment

  Valentin Gheorghe – concurent...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.