Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 1
  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 30 aprilie 2019

  Noul sezon Chefi la cuțite 2019 schimbă structura echipelor. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Formate din câte patru membri, familiile care vor participa ca grup la Chefi la cuțite sunt dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

  Mame, tați, copii și bunici se vor reuni într-o competiție în care munca în echipă și completarea reciprocă vor conta cel mai mult.

  Noul sezon “Chefi la cuțite” a început în forță! Prima echipă participantă a cucerit din prima cei trei chefi: “Mie îmi place să defilez, să fiu eu cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă”  Angie Gherasim, Karina și familia Marin vor forma o echipă de excepție! La doar 5 ani, Karina este deja un model căutat în lume modei internaționale. Micuța este cea care își dorește această carieră, iar mama sa o susține
  Angie a fost plecată în Coreea împreună cu fostul soț, având deja o cultură culinară coreeană formată. Micuța sa este cea care îi va da undă verde pentru a trimite preparatul gătit mai departe, la chefi.

  Karina este foarte entuziasmată să îl cunoască pe Bontea și mărturisește că nu are nicio emoție: “O să câștigăm”

  Chefii au identificat felul de mâncare, iar emoțiile sunt la intensitate maximă! Oare vor câștiga cele 4 fete frumoase? Micuța Karina și-a făcut apariția într-o ipostază incendiară! Fetița a salutat chefii în limba coreeană, moment care i-a topit pe cei 3 chefi.

  După o asemenea prestație, Karina a primit o invitație irezistibilă! Să facă poze cu Chef Sorin Bontea, invitație pe care a acceptat-o imediat!

  Chefii au fost impresionați de acest fel de mâncare, așa că echipa Karinei a primit votul chefilor pentru a merge mai departe!

  Veteran la concursul “Chefi la Cuțite”, Marius Bogin vine cu o armată de oameni ca să-i dea gata pe chefi! Scărlătescu: “Mâncarea este senzațională! Mânânci de nu te mai oprești!” Marius: “Cu preparatele astea îi execut pe chefi! Nu cred că a mai făcut nimeni preparatul ăsta!”
  Deși a mai venit de trei ori, Marius și rudele sale au pregătit 2 feluri de mâncare delicioase cu care i-au cucerit pe chefi: Ciorba de ardei umpluti cu carne de oaie și tocană de cartofi cu coaste
  Scărlătescu: “Mâncarea este senzațională! Mânânci de nu te mai oprești!”
  După ce s-au delectat cu mâncarea tradițională și cu “ghinul ars”, chefii au dat verdictul final! Cei 4 crai au primit votul pentru a merge mai departe!

  În platoul de la “Chefi la cuțite” și-au făcut apariția 4 moldovence focoase și talentate care i-au lăsat fără cuvinte pe cei 3 chefi: “Niște gospodine adevărate trebuie să fie îmbrăcate în ii, pe tocuri și mirosind a parfum”
  Mihaela Apostol a venit cu încă 3 moldovence frumoase, cu care vrea să îi impresioneze pe chefi. Ele vor găti un tort cu mere și piure cu ficăței de pui și legume.
  Dintre cele 4 moldovence focoase, Adela se pare că este cel mai bun bucătar.
  Definiția gospodinei: “Niște gospodine adevărate trebuie să fie îmbrăcate în ii, pe tocuri și mirosind a parfum”  Chefii au strâmbat puțin din nas din cauza combinațiilor și au suspectat că cei care au gătit aceste preparate au fost gătite de către niște burlaci.

  Familia lui Nea Mărin a venit la Chefi la Cuțite în pași de dans și cu gândul la cuțile puse în joc de cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 25 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 9 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 16 - 2016

  0 Comment

  Rezumatul primei editii Iadul...

  Posted on Sep - 27 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jun - 9 - 2016

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.