Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 2
  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 2 FULL – INTEGRAL – 7 mai 2019

  În cea de-a doua ediție Chefi la cuțite, Anca Sigartău, alături de familia sa, a venit cu un preparat inedit, inspirat din piesele de teatru ale lui William Shakespeare. Cotletul de miel cu căpșuni preparat de Anca și familia sa a impresionat juriul.

  “Eu n-am mai mâncat niciodată căpșună cu miel”, a declarat chef Florin Dumitrecu.

  Familia Crudu face echipă la bancul de lucru de la Chefi la cuțite, într-o primă sesiune de gătit împreună din viața lor. S-au prezentat așa: Daniela, o știm, Ana Maria, am aflat și de ea, căci a făcut senzație și a ajuns până în semifinale, în echipa lui Scărlătescu, tatăl, Nelu Crudu și vărul fetelor, Franco, zis și Maluma.  Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite, căci în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil.
  Rețeta cu care cei patru vor să impresioneze, pui cu piure de țelină, sos de ciuperci și chipsuri de țelină, a fost aleasă de Ana, care speră să ridice standardul în bucătăria Chefi la cuțite și să își impresioneze fostul mentor, pe Cătălin Scărlătescu.

  Romano Hamos, membri ai comunitati rrome, au venit la “Chefi la Cuțite” să-i cucerească pe jurați cu o tocăniță de berbecuț, dar și să le arate românilor ce înseamnă să fii mândru țigan!

  Sunt patru la număr, cel mai bătrân e cel mai respectat, dar și cel mai experimentat. Știu cum stă treaba cu bucătăria, căci au mai cochetat în trecut cu ea și sunt încrezători că vor face o figură bună.
  Ajunși în fața chefilor, curg amintirile! Ei au făcut parte din juriu în unul dintre battle-urile sezonului 6 “Chefi la cuțite”.

  “Am fost sabotați”, au glumit concurenții, la final, care s-au amuzat pentru că în jurizarea battle-urilor i-au dat voturile lui Chef Dumitrescu, care a și câștigat atunci proba.

  Familia Balotă a venit în sezonul dedicat familiilor “Chefi la cuțite” cu o dorință foarte mare de a câștiga. Au trecut prin multe împreună, dar sunt mai uniți ca niciodată.

  “Ne spuneau prietenii că gătim foarte bine și că am putea să încercăm să merge și noi la emisiune. Așa a început totul și iată-ne aici”, povestește nora familiei care face și o dezvăluire: “Acum să nu se supere soacra mea, dar socrul e preferatul meu!”.
  Au gătit împreună tigaie picantă și un desert foarte arătos, un tort de mere cu cremă de zahăr ars.
  “Tata socru e la munca de jos, l-ați pus să taie legumele”, se amuză Chef Scărlătescu. S-a lăsat cu critici, dar și cu bucurie.

  Bubu are patru ani și a venit însoțit de mami, de tuși și de buni. Deși abia ajunge la bancul de lucru, puștiul gătește ca într-o joacă, alături de mama, mătușa și bunica sa, două rețete ce nu vor trăda faptul că este începător în bucătărie.  Au gătit șnițele keto cu piure de conopidă și un desert. ”Este mâncarea lui preferată”, afirmă mama emoționată.
  Cel mai mult îi place să pregătească turtă dulce, însă Bubu nu se lasă mai prejos când vine vorba de preparatele mai complicate, pe care le învață pas cu pas de la bunica sa, cea care i-a deschis apetitul către gătit.

  Bubu a venit decis să-i demonstreze lui Cătălin Scărlătescu, cheful său preferat, că merită nu trei, ci patru cuțite din partea celor mai duri jurați: ”Când voi fi mare mă voi face bucătar, pentru că îmi place să gătesc și să…mănânc! O să luăm patru cuțite, pentru că suntem cei mai buni!”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  MasterChef da startul unui...

  Posted on Jan - 31 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Sep - 23 - 2014

  0 Comment

  Monica Popa – Concurenta...

  Posted on Mar - 8 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 20 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.