Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 3
  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 14 mai 2019

  Marian Drăgulescu știe ce înseamnă să fii campion și să accepți provocări. A urcat pe cele mai importante podiumuri ale gimnasticii mondiale, a „supraviețuit” experienței Asia Express. Acum, sportivul și-a adus familia și va încerca să cucerească bucătăria Chefi la cuțite!

  Campionul Marian Drăgulescu nu se ascunde! Cine este adevăratul bucătar din familie?„Dacă ne întâlnim la mama, gătește mama, dacă ne întâlnim la mama Corinei, gătește mama Corinei. Dacă suntem acasă…catering!”
  Cu alte cuvinte, bucătăria este o mare provocare pentru gimnast. Mamele au pregătit o gamă variată de preparate: chec, lapte de pasăre, ouă umplute, preferatele lui Marian și o tochitură de pui cu mămăligă.

  Legați de o frumoasă prietenie, familiile Mălăin și Buburuz adoră provocările.

  „Unul pentru toți și toți pentru unul. Suntem cei trei mușchetari care erau, de fapt, patru”, au spus simpaticii concurenți. Printre experții culinari, în echipa lor s-a strecurat și un intrus: „Eu nu gătesc deloc. Pentru mine, bucătăria este un spațiu în care intru doar să mănânc.”
  Pentru întâlnirea cu cei trei chefi, concurenții au pregătit cremă de urzici cu biscuite de parmezan.

  Pe Carmen Ioniță am mai văzut-o la Chefi la cuțite! Fosta concurentă a mărturisit că are o datorie de achitat, așa că a pregătit cinci feluri!

  Ca ei, nu mai e nimeni! Familia Ioniță a pus stăpânire pe bucuătărie și părea că vrea să mai plece! Au vrut să pregătească nici mai mult, nici mai puțin de cinci feluri de mâncare pentru cei trei jurați!
  „Deoarece suntem foarte buni, am hotărât să ne prezentăm în concurs cu cinci preparate destul de dificile”, a spus Carmen Ioniță.
  S-au pus pe treabă. În fața celor trei jurai au ajuns pate de ficat, pate de ciuperci și insalta de arpacaș, trei rețete deosebite, pentru a împăca mai multe gusturi și prepelițe umplute, cu conopidă gratinată.

  O familie echilibrată, familia Vlad este formată dintr-o mamă, o bunică și doi gemeni simpatici. „Îi confundam tot timpul. Sigur unul a mâncat mai mult și unul mai puțin.” Gemenii sunt sarea și piperul echipei. La doar nouă ani, sunt două ajutoare de nădejde pentru mama și bunica lor. „Orice problemă aș avea, mă uit la ei și uit tot.”

  Ca să-i cucerească pe cei trei jurați, familia Vlad a gătit două preparate spectaculoase: tagliatelle nero di seppia cu sos de creveți și lapte cu mămăligă la tuci.

  A treia oară cu noroc! Familia Baba a venit pregătită, „cu o forță nemaivăzută și nemaiîntâlnită”!

  „Agentul 002 e aici!” Familia Baba spune că este o „echipă puternică”! Sunt a treia oară la Chefi a cuțite, „cu o forță nemaivăzută și nemaiîntâlnită”! „De două ori m-au adus ei, acum i-am adus eu. Să vadă și ei cum e competiția”, a spus capul familiei Baba.

  Au pregătit carne de miel cu sos tzatziki, hummus și lipii de casă și sarailie.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  „Chefi la cuțite” –...

  Posted on Feb - 1 - 2017

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Nov - 16 - 2015

  0 Comment

  Adriana Ivan – Concurenta...

  Posted on Mar - 25 - 2015

  0 Comment

  Astazi este difuzat al...

  Posted on Oct - 13 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 21 - 2016

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.