sau

  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 4
  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 4 FULL – INTEGRAL – 21 mai 2019

  Familia Lazăr, formată din Maria, David, Alex și Florian, a venit la emisiunea Chefi la Cuțite să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun cheesecake cu ciocolată!

  Cei patru membrii se recomandă ca fiind…extrem de mâncăcioși! Florian Lazăr a participat într-un sezon anterior al emisiunii Chefi la cuțite, așa că de data aceasta a decis să își încerce din nou forțele, dar alături de familie!

  Cea mai savuroasă poveste a familiei? Alex, care într-o zi a decis să se lase de IT și să se apuce de jucat poker. În momentul în care a câștigat 48.000 de euro, el și-a luat familia și a plecat prin lume, să viziteze cât mai multe țări!


  Emoțiile au fost mari, dar cele trei cuțite primite au produs un val uriaș de bucurie pentru cei patru bucătari!

  Familia Clejanilor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite, pregătită să facă spectacol de zile mari cu un preparat de cinci stele!

  Marga, Ioniță, Andreea și Viorica au venit la “Chefi la Cuțite” să-i vrăjească pe jurați cu cel mai bun desert afrodisiac: prăjitură înțepată!

  „Prăjitura asta e inventată de mine, fiindcă amândouă suntem…înțepate”, a glumit Viorica.

  Deși au primit un singur cuțit, Clejanii au făcut un super show la Chefi la cuțite!

  Cea mai exotică apariție din emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, în bucătărie a intrat familia Dos Santos, formată din Mauro, Antonio, Leandro și Daniela!

  Cei patru au venit la Chefi la cuțite să câștige marele premiu cu două preparate delicioase: unul cu specific brazilian (Coxinha De Frago), dar și cu unul românesc: papanași!

  În 2001, Daniela a primit un contract de muncă în Tunisia și acolo l-a cunoscut Antonio, care a fost imediat cucerit de ea. Nu a mai durat mult și cei doi s-au căsătorit și au decis să se stabilească în România.

  Concurentul are 38 de ani și este instructor de capoeira și dansator. Se declară extrem de fericit, iar asta s-a văzut mai ales în modul în care familia s-a distrat pe cinste pregătind cele două rețete. Iar verdictul a fost unul pe măsură

  Mara Bănică a venit la “Chefi la Cuțite” alături de părinții și fiul său, ca să demonstreze că se pricepe la bucătărie și că în familia sa se gătește excelent!

  Cei patru au decis să pregătească o super rețetă de gulaș, ca să impresioneze pe cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite!


  „Eu am 27 de ani de presă, am fost îmn teatre de război, în Irak, Belgrad, Kosovo, Afganistan, Israel…Stăteam cu valiza pregătită, au fost cei mai frumoși ani din viața mea. La un moment dat în Iraq eram și nu prea mai era mâncare…
  A venit cineva la noi și ne-a zis că dacă vrem mâncare costă 20 de dolari porția. Era un orez cu un fel de carne neagră, rasă…am aflat ulterior că era carne de pisică. Asta făceau oamenii pentru bani!
  Am fost la atentatele de la Madrid, familiile dădeau mesaje să căutăm românii. Dar știam că sunt morți, au fost 17 decese. Știu povestea fiecăruia dintre ei și o să duc totul cu mine, m-a marcat mult povestea asta. Am trăit niște momente dificile pe care nu le voi uita vreodată”, a povestit Mara Bănică.

  Chiar dacă nu au primit votul de-a merge mai departe, cu siguranță momentul a fost unul special!

  Familia Mangu, formată din Alesia, Ionuț, Cătălin și Adonis, a venit la emisiunea “Chefi la Cuțite” ca să-i cucerească pe jurați cu două rețete delicioase!

  Pentru cei care nu își amintesc, Ionuț Mangu a mai participat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Eșecul nu l-a făcut să renunțe, ba dimpotrivă, am putea spune că l-a ambiționat și mai tare!
  Ionuț Mangu a revenit în fața chefilor decis să-i convingă că merită șorțul. Atunci, el s-a întrecut cu fratele și cu vărul pentru un loc în competiția „Chefi la cuțite”.

  Totuși, în cadrul acestui sezon special dedicat familiilor, cei trei au decis să îngroape securea războiului și să își unească forțele pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie!

  Familia a gătit o porție delicioasă de paste cu sos curry și alivenci moldovenești! Chiar dacă nu a ieșit totul precum se așteptau, cu siguranță experiența a fost una incredibilă!

  Familia Bucci, formată din Lino, Felicia, Mayla și Chiara, a venit la emisiunea “Chefi la cuțite” ca să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat!

  Se pare că Mayla este cea care pune cel mai mult suflet în bucătărie și, nu de puține ori, ea ajunge să își depășească mentorul, adică pe tatăl ei. Cei doi se ciondănesc adesea, mai ales că au viziuni diferite despre mâncare.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 17 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jun - 20 - 2018

  1 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 21 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 12 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 15 - 2016

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.