sau

  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 5
  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 28 mai 2019

  Emoţii mari pentru cele trei familii care au intrat alături de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuţite, în primul battle al sezonului special. Războiul culinar a fost împărţit în două probe, iar bucătarii în tunici roşii, coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei care au câştigat această primă etapă. În prima probă, familiile au fost provocate să pună în faţa juraţilor, reporterilor şi prezentatorilor Observator preparate specifice unui picnic, demne de standardul dish-urilor Chefi la cuţite.

  Cu un plating pe măsură şi un gust ce a lăsat familia Observatorului fără cuvinte, trupa roşie a reuşit să câştige detaşat voturile juraţilor cu prima farfurie, cea gătită de chef Cătălin Scărlătescu dar nu a convins cu cel de-al doilea preparat. Cu toate acestea, având în vedere că echipa mov şi echipa galbenă au depăşit timpul alocat gătitului, regulamentul a impus ca fiecare dintre cele două să ofere câte un vot echipei roşii. În cele din urmă, bucătarii în tunici roşii au fost cei care au adunat cele mai multe puncte şi s-au calificat în duelul eliminatoriu în formaţie completă, cu toţi cei partu membri ai familiei Binh.

  La polul opus, echipele chefilor Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au renunţat la câte doi concurenţi şi au pornit într-o ultimă luptă, în minoritate. Proba duelului a impus un ingredient gătit în mod diferit, în două preparate distincte. În vreme ce una dintre farfurii a respectat zona gastronomiei tradiţional româneşti, cea de-a doua a fost o semnătură culinară a fiecărei familii. De data aceasta chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au fost cei care au avut un cuvânt de spus.

  Finalul serii a strălucit în culoarea roşie, iar echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, familia Binh, este prima echipă care se califică automat în finala sezonului special Chefi la cuţite, acolo unde va înfrunta alte două familii talentate în cursa pentru titlu şi premiul de 10.000 de Euro. “Fericirea pe care am simţit-o în momentul respectiv a fost una de finală, zici că am câştigat sezonul. Andrei, cel mic, a fost sufletul echipei, s-a implicat foarte, foarte mult. Sper ca în finală să îi mai iau în braţe din nou, cu acelaşi motiv- victoria”, a spus juratul echipei roşii, mândru.

  Săptămâna viitoare, sezonul familiilor continuă cu cea de-a doua confruntare pe echipe, atunci când alte trei familii se vor lupta în preparate delicioase.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 2.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Chefi la cuțite - Familii la cuțite - Episodul 5, 2.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 3 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Oct - 22 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 13 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 30 - 2018

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Sep - 23 - 2015

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.