sau

  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 6
  Chefi la cutite – Familii la cutite – Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 4 iunie 2019

  Ruby a fost „altoită” de bunica ei în episodul al șaselea din sezonul special al emisiunii Chefi la cuțite, dedicat familiilor. Artista, fostă concurentă la Asia Express, a spus ceva greșit despre Cătălin Scărlătescu și a supărat-o pe mamaie. Bunica artistei a recunoscut că este fermecată de chef Cătălin Scărlătescu.

  Cele trei familii s-au bazat chefii în această ediție au primit o provocare inedită. Concurenții au trebuit să pregătească un meniu format din două feluri de mâncare, pentru… o nuntă de aur.

  Mai întâi, familiile au trebuit să pregătească un preparat alături de chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, și apoi unul în care au primit doar indicații din partea „căpitanilor”.

  Chef Florin Dumitrescu a fost pus într-o situație dificilă în timp ce îi explica echipei lui cum să facă primul preparat potrivit pentru meniul unei nunți de aur.

  Brusc, echipa lui Florin Dumitrescu, familia Băiţoi, a început să vorbească în limba rusă.

  „Nu știam ce se discută, ce se întâmplă! M-am simțit ca acasă, când vorbesc nevastă-mea și soacră-mea în limba maghiară”, a spus chef Florin Dumitrescu.

  Un accident fără precedent a avut loc în bucătăria „Chefi la cuțite”. Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au scăpat tortul pe care l-au pregătit Cătălin Scărlătescu și echipa lui, la doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

  Însă, de un șoc pe măsură a avut parte și chef Florin Dumitrescu.

  Farfuriile gătite de chefi alături de familii, dar și cele pe care concurenții le-au pregătit doar cu indicații de la mentorii lor, fără implicarea directă a acestora, au ajuns în fața juriului, format din doamne de vârsta a treia. Acestea au ales echipa câștigătoare, iar jurizarea a fost un prilej pentru ironii usturătoare între chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

  „Prima farfurie a lui Bontea este un mușchiuleț de porc cu spanac și piure. Nu se ridică la nivelul farfuriei mele, care este o cremuță foarte foarte răcoritoare”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

  După cele două jurizări făcute de doamnele de vârsta a treia, echipa câștigătoare a fost cea a lui chef Sorin Bontea.

  După jurizarea primelor farfurii, chef Florin Dumitrescu a făcut o criză de nervi și a început să „își rupă hainele de pe el”, fiind deranjat de culoarea galbenă a unor detalii din ținuta lui.

  „Dumitrescu a avut o criză de nervi și a început să își rupă hainele de pe el”, a spus Cătălin Scărlătescu, după ce l-a văzut pe colegul lui desfăcându-și manșetele și epoleții de culoare galbenă.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 26 - 2016

  0 Comment

  Florin Dumitrescu, Sorin Bontea...

  Posted on Jun - 18 - 2014

  0 Comment

  Nu e ușor să...

  Posted on Sep - 9 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 13 - 2018

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.