Zilele acestea, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru un sezon cu totul și cu totul special – „Familii la cuțite”! Pot participa familii sau prieteni foarte buni, care se consideră o familie.

  Sezonul special, „Familii la cuțite”, va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membri unor familii ce vor să demonstreze că pot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

  Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum.

  Sezonul special „Chefi la cuțite – Familii la cuțite” va începe primăvara aceasta pe Antena 1.

  „Abia așteptam să începem filmările, dar am impresia că nici nu am plecat din platou. Petrecem atât de mult timp aici, încât zici că suntem acasă. Începem să nu mai facem diferența! Ne și place ceea ce facem, iar atunci când câștig…îmi place și mai mult!”, a mărturisit chef Sorin Bontea entuziasmat.

  „Eu vă mărturisesc că cel mai dor mi-a fost de Gina! Bontea și Dumitrescu vor începe iar alianțele împotriva mea, cât de curând”, a adăugat chef Scărlătescu.

  Chefii vor fi puși față în față cu o decizie foarte importantă, aceea de a-și alege fiecare cele mai bune trei familii, alături de care să aibă o șansă la premiul cel mare. Tocmai de aceea, lupta culinară se va da și între jurați, care vor fi dornici să își adauge în palmares încă o finală câștigată. Așa se face că chefii au început mica lor dispută încă din prima zi de filmare, pentru că nu se pot hotărî asupra unui lucru: dacă Familii la cuțite poate fi luat, sau nu, în considerare ca o victorie completă: “Eu cu Bontea am decis că îl vom lăsa pe Scărlătescu să câștige, măcar sezonul acesta! ”, a spus chef Dumitrescu. „Dacă va câștiga unul dintre ei doi, se pune. Dacă intervine hazardul și Doamne ferește voi câștiga eu, nu se pune nicăieri! E discriminare!”, a adăugat chef Scărlătescu amuzat.

  In faza de preselectiilor fiecare dintre persoanele care doresc sa participe in concurs in structura unei echipe alcatuite din familii compuse din 4 membri (la alegere, oricare dintre rudele pana la gradul IV de rudenie si/sau sotii acestora) au sansa sa se prezinte in fata unui juriu desemnat de Producator numai pentru aceasta etapa, alcatuit din producatori, specialisti sau vedete ale postului Antena 1. Astfel, notiunea de concurent se refera la grupul alcatuit din cei 4 membri ai familiei. Auditiile se vor desfasura in locatii stabilite de Producator, in perioada 1- 4 aprilie 2019.

  In faza auditiilor cu juriul vor participa toate grupurile de familii care au trecut de faza preselectiilor. Auditiile se vor desfasura in Bucuresti. In aceasta etapa fiecare grup va avea obligatia de a gati intr-un timp prestabilit, respectiv o ora, un preparat ales de Producator din 3 preparate propuse de fiecare echipa.

  La finalul editiei 3 de Auditii, Chefii aleg dintre grupurile de familii care au primit cel putin doua voturi de DA, 9 (noua) grupuri cu care vor concura in etapa urmatoare.

  Fiecare Chef isi va forma, la alegere dintre grupurile calificate in aceasta etapa, cate o echipa alcatuita din 3 (trei) grupuri de familii cu care va concura in aceasta etapa. Etapa Confruntarilor se va derula pe durata a 3 (trei) editii, in fiecare editie confruntandu-se cate o echipa alcatuita din cele 3 (trei) grupuri de familii avand ca lider unul dintre Chefi, la final castigand 1 familie care se califica in Finala.

  In Finala vor ramane numai cele 3 (trei) familii castigatoare ale fiecarei editii de Confruntari, care se vor intrece pentru premiul cel mare. In aceasta etapa, echipele finaliste vor avea de parcurs doua probe ce le vor pune la incercare cunostintele acumulate in concurs, cat si capacitatea de a lucra sub presiune ca o echipa, fara ajutorul Chefilor.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 13 - 2017

  0 Comment

  Poftiti de va Iubiti...

  Posted on Nov - 16 - 2015

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Dec - 21 - 2014

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Feb - 15 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Apr - 6 - 2015

  1 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.