Chefi la cutite Sezonul 3 Episodul 14
  Chefi la cutite Sezonul 3 Episodul 14 FULL – INTEGRAL – 28 martie 2017

  Marți seara la „Chefi la cuțite” cei trei jurați au avut parte de farfurii atrăgătoare, atent aranjate și decorate după ultimele tendințw: supă cremă de conopidă, desert cu dovleac, orez fin și parfumat sau pește gustos.

  Bootcampul nu e deloc ușor, mai ales la „Chefi la cuțite” – prima probă e genială: cei trei chefi anunță că a venit momentul să „se frece brânza”. Pare greu de crezut, dar această probă ridică numeroase semne de întrebare și îi pune pe concurenți în încurcătură.

  Cei trei jurați chiar le-au văzut pe toate la „Chefi la cuțite”, iar următoarea provocare chiar transformă bucătăria într-un loc magic: O concurentă propune Mannequin Challenge, provocarea în care toți din platou trebuie să stea nemișcați în timp ce sunt filmați.

  Cei trei chefi decid soarta celor 60 de concurenți rămași în competiție. Emoțiile și suspansul își fac loc în platoul “Chefi la cuțite”.

  Proba de departajare în care brânză a trebuit frecată cu diverse ingrediente a dat multe bătăi de cap concurenților. Tanti Didina și alții mai în vârstă (sau de la țară) nu au știut, de exemplu, ce e aia gorgonzola!

  După o primă probă, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au decis cine merge mai departe în concurs. Prima probă nu a fost deloc ușoară, dar unii chiar au reușit să impresioneze.

  A doua probă impusă de chefi este cea a micului dejun. Pare simplu, dar este extrem de greu. În doar 30 de minute, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a pregăti un mic dejun gustos. Unii au recurs la clasica omletă, alții chiar s-au aventurat să încerce preparate mai deosebite.  Andei Lută este rugat de Florin Dumitrescu să spună un banc, astfel răsetele și voia bună își fac apariția la Chefi la cuțite. Uneori, tensiunea din bucătărie atinge cote maxime, așa că un banc amuzant este mai mult decât binevenit.

  Cei trei chefi își completează ultimii concurenții care vor face parte din echipele lor, astfel stresul și tensiunea iau sfârșit.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 17 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  0 Comment

  Tudor Gabriel – Concurent...

  Posted on Mar - 25 - 2015

  1 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 16 - 2016

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Jul - 4 - 2014

  1 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.