Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 4
  Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 4 FULL – INTEGRAL – 21 februarie 2017

  In aceasta seara evolueaza urmatorii concurenti:

  A venit în România după soţul ei, are o fetiţă şi a decis să rămână aici. Şi da, venit la Chefi la cuţite pentru a demonstra că bucătăria iraniană este o artă. “Nu am venit aici pentru a câştiga neapărat, ci doar pentru a arăta şi celorlalţi pasiunea mea pentru bucătărie. Am început să gătesc de la 8 ani, aşa se face la noi în ţară. Orice femeie trebuie să stie să gătească”, spune Sanaz Zahedfar, care s-a îndrăgostit iremediabil de România.

  Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe.

  Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la “Chefi la cuţite” îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească.  Andrada Banc a lucrat ca bucătar în Franţa, însă marea dorinţă este să reuşească şi în România.

  Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România.

  Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la “Chefi la cuţite” pentru a-şi face fiica mândră.

  Cunoscut în branșă drept Biloi din Mangalia, Florin Medeleanu este lăutar și improvizează versuri în funcție de context. In aceasta seara el îi surprinde pe chefi cu o dedicație specială pentru chef Scărlătescu, pentru care cânta în culise și chiar compune versuri referitoare la prestația juratului din sezonul trecut.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categorii: Chefi la cutite

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Oct - 7 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 21 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Jan - 22 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen – Iadul...

  Posted on Dec - 22 - 2014

  7 Comments

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.