Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 14
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 14 FULL – INTEGRAL – 21 aprilie 2015

  Florin, Maria si Malina sunt scosi in fata chefilor pentru ca primesc cele mai multe nominalizari pentru eliminare, dar cel care in aceasta seara paraseste competitia este Florin.

  Au rămas cei mai buni dintre cei buni. Cinci concurenți au îmbrăcat aseară tunicile negre, în competiția pe care fiecare speră să o câștige.

  Astăzi trebuie să demonstreze că merită să ocupe acest loc în bucătărie, iar service-ul îi va avea ca invitați pe cei mai cunoscuți oameni din zona modei și a fitness-ului. Vedete precum Andreea Raicu, Carmen Brumă, Oana Ioniță sau Bogdan Vlădău vor dori să guste din preparatele din meniul serii.

  Emoționați și fiecare gândindu-și strategia, cei cinci încearcă să pornească cu dreptul în service-ul de astăzi, condus de Chef Bontea.

  Din păcate, orele se scurg iar musafirii sunt tot flămânzi, apărând o mulțime de nemulțumiri din partea vedetelor care se grăbesc.

  Florin nu reușește să scoată garniturile, Maria nu face față presiunii de a fi Chef iar Mălina este trimisă și ea la loc după încercarea eșuată de a da farfurii afară.

  Pentru a nu se face de râs, cei trei jurați recurg la măsuri drastice și intră chiar ei în bucătărie. Chef Scărlătescu îi servește supa doamnei Brumă, în timp ce Chef Bontea trece în bucătărie la gătit.

  Florin pare să fie responsabil pentru tensiunea din bucătărie din această seară. Concurentul a adoptat o strategie simplă – “Vă sabotez pe toți!” Acesta nu s-a comportat firesc, nu a dat preparatele la timp și nu și-a ajutat colegii pentru a duce la bun sfârșit service-ul. Atunci când ceilalți se aflau în față, pe postul de Chef, Florin greșea rețetele și încerca să se sustragă de la muncă și responsabilitate. Ajuns la rândul său în față, Florin nu primește ajutorul celorlalți, punându-i și ei bețe în roate la rândul lor.

  Concurenții au avut parte de un moment extrem de emoționant la „Hell`s Kitchen-Iadul bucătarilor”. Mălina, Ciprian şi Michael și-au revăzut într-o filmare toate persoanele dragi. Pe rând, aceștia au transmis mesaje de încurajare.

  Cei trei chefi pun la cale o nouă surpriză pentru concurenți. Iar tensiunea este din ce în ce mai mare.

  Acestora li se prezintă patru preparate făcute de niște copii. Nu mică le-a fost surpriza când au văzut ce preparate au realizat cei mici.

  Provocarea presupune ca fiecare să prepare feluri de mâncare preferate din copilărie, dar cu o reinterpretare personală.

  Startul se dă, iar bucătarii se pun imediat pe treabă, căci timpul se scurge rapid. Fiecare încearcă să facă o treabă cât mai bună, căci finala este din ce în ce mai aproape. Desigur, totul se desfășoară sub atenta supraveghere a celor patru mici bucătari.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 14, 8.3 out of 10 based on 3 ratings

  One Response so far.

  1. CRI_ says:

   …Deductibilitate_logica !…Dupa toate probabilitatile finala va fi intre Maria si Michael_…oricum lupta in finala dintre cei 2 va fi una strinsa~….

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 20 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Dec - 31 - 2015

  2 Comments

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 30 - 2018

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Feb - 23 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Feb - 21 - 2017

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.