Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 15
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 15 FULL – INTEGRAL – 27 aprilie 2015

  Malina paraseste concursul.
  Michael este primul finalist, merge direct in finala

  Ediția din aceasta seara, aduce la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” foarte multă emoție. Asta pentru că, în premieră, cei trei jurați îl vor alege în urma unor probe grele pe primul finalist al acestui sezon.

  Rămași în patru, Mălina, Michael, Ciprian și Maria se vor lupta mai aprig ca niciodată pentru a obține un loc în finală. O probă de preparat semnătură, la care concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun și să arate că își merită locul în show, va avea un singur câștigător care va merge direct în finala din data de 4 mai.

  Tot atunci ultimul service coordonat de chefi îl aduce pe Cătălin Scărlătescu la cârma bucătăriei “Hell’s Kitchen”. Acesta îi va anunța pe ultimii patru rămași în cursă că vor lucra cu două echipe formate din bucătari profesioniști din diverse restaurante din Capitală, pe care trebuie să îi coordoneze și să le dea indicații astfel încât service-ul să iasă ca la carte. ”Am șansa să am ultimul service din concurs. Dar în momentul ăsta, nu văd încă locul întâi. Am încercat să ne dăm seama la această probă care dintre cei patru are ochi și vână de lider”, mărturisește chef Scărlătescu.

  În urma service-ului, un concurent va pleca acasă, iar cei trei rămași cu tunicile pe ei primesc sarcina să gătească un preparat semnătură, un preparat care să reprezinte chintesența a ceea ce simt ei că este bucătăria. Proba va da șansa unuia singur să se salveze și să ajungă direct în finală.

  După atâtea ediții, fiecare trebuie să facă în așa fel încât să îi surprindă cu ceva pe cei trei jurați. Mai mult decât atât, la această jurizare vor lua parte mulți chefi de renume din București, astfel că presiunea este cu atât mai mare pentru ultimii trei concurenți: Henrik Sebok, un chef cu o experiență de peste 30 de ani, Nicolai Tand, Anne Ampawan, bucatar chef și proprietar al celui mai cunoscut restaurant thailandez din București, Samuel Le Torrielec, chef cu experiență de 20 de ani la Paris în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin, chef Leon Segal, chef Nico Lontras, chef Iosif Ștefănescu, Daniel Stoenescu, Bogdan Piele, Gabriel Toader, Doru Pastramă, Orlando Zaharia, bucătar de Aur al Bucureștilor în 2010 și căpitan al echipei naționale de bucătari la Olimpiada din Luxemburg, dar și generația tânără de bucătari reprezentată de Sidia Sissoko, Alexandru D’Artagnan Petricean și Mimi Nicolae, sous chefi în primul sezon “Hell’s Kitchen”, Mihai Toader, unul dintre cei 10 chefi finaliști la Young Chef Cup – Europa de Est, Bogdan Dexter Alexandrescu. Toți acești chefi se vor afla luni în platou pentru o jurizare de zile mari.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 15, 9.6 out of 10 based on 5 ratings

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 29 - 2017

  1 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 20 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 27 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Mar - 11 - 2016

  0 Comment

  Ovidiu Ionesi – concurent...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.