Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 16
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 16 FULL – INTEGRAL – 28 aprilie 2015

  Ciprian si Maria se lupta pentru un loc in finala. Premiul cel mare consta intr-un cec de 50.000 euro si postul de chef in restaurantul OSHO din Bulevardul Primăverii, Bucuresti.

  Ciprian paraseste competitia.

  Fiindcă a ajuns deja în finală, Michael este anunțat că este liber să facă ce vrea el. În schimb, Maria și Ciprian se luptă pentru șansa la marele premiu. Chef Sorin Bontea anunță o nouă provocare. Celor doi concurenți li se prezintă două cutii și fiecare alege una dintre ele. Înăuntru se află imaginea unor preparate pe care trebuie să le reproducă în totalitate. Ciprian și Maria mai trebuie să prepare încă un fel de mâncare, iar bugetul pentru cumpărături este stabilit încă de la început.

  Astfel, concurenții pleacă separat la cumpărături și încearcă să își dea seama ce au de făcut. În timp ce Michael se plimbă visător prin oraș, ceilalți doi resimt din plin tensiunea acestei probe.

  Ajunși în bucătărie, concurenții își dau seama că nu s-au descurcat tocmai bine la cumpărături. Chefii încearcă să le explice unde au greșit și îi trimit înapoi la cumpărături. Din ce în ce mai stresați, aceștia aleargă prin magazin în căutarea produselor. Maria și Ciprian se întorc în bucătărie și încep să gătească. Timpul se scurge rapid și vine momentul jurizării.

  Chefii încep să deguste preparatele și să observe atent modul în care acestea au fost executate. Emoțiile ating cote inimaginabile atât pentru Maria și Ciprian, cât și pentru Michael, care asistă la jurizare în dorința de-a afla cu cine va duce bătălia finală pentru marele premiu. La final, cei trei chefi decid că în finală va merge Maria. Din nefericire, Ciprian este nevoit să părăsească „Hell`s Kitchen-Iadul bucătarilor”.

  După ce Ciprian a fost eliminat din concurs, Maria și Michael au îmbrăcat tunicile negre și au intrat într-o probă de gătit care de data aceasta i-a scos din bucătăria “Hell’s Kitchen” și i-a adus într-un restaurant de top din Capitală. Sub atenta observație a celor trei jurați și a lui Iosif Ștefănescu, chef-ul restaurantului, Michael și Maria primesc sarcina de a prepara tartar de vită.

  Orice detaliu contează, iar ochilor ageri ai chef-ilor nu le scapă nimic. Cea mai mică greșeală poate deveni fatală în această etapă a concursului, acum când oricare dintre cei doi concurenți poate fi declarat câștigător. Miza este mare și ea, pentru că cine câștigă această probă primește un avantaj important în marea finală. Degustarea a adus multe emoții celor doi, iar chefii au decis că Maria merită avantajul mai mult decât Michael.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.5/10 (8 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 16, 8.5 out of 10 based on 8 ratings

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Astazi este difuzat al...

  Posted on Sep - 29 - 2014

  0 Comment

  Tavi Oprea – concurent...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  MasterChef Romania – Sezonul...

  Posted on Sep - 22 - 2015

  0 Comment

  Kinga Tanko – concurenta...

  Posted on Sep - 26 - 2014

  0 Comment

  Vezi aici cine sunt...

  Posted on Sep - 21 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.