Partea II


  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 5
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 23 martie 2015

  In aceasta editie, 2 concurenti sunt eliminati: Angela Tini si Gabi Tănăsoiu.

  Desi Tudor a fost surprins de camere cand a sters cutitul de cosul de gunoi dupa care a taiat o bucata de carne, el nu a fost eliminat.

  După ce a uimit pe toată lumea din casa ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” aruncând în Iana cu un pahar cu apă, Rebeca este și în această săptămâna în centrul atenției. Epopeea paharului cu apă continuă, iar fetele se răzbună pe gestul acesteia. Una dintre fete va arunca în Rebeca cu un pahar cu apă, pentru a-i arăta cu exactitate care a fost gestul ei.

  Totul a pornit la ultimul service de la o serie de glume pe care le-au făcut fetele în clipa în care băieții s-au întors acasă foarte bine dispuși. Plecați la restaurantul unde gătește chef Scărlătescu, aceasta fiind răsplata pentru câștigarea service-ului, băieții s-au distrat de minune si, după câteva pahare, s-au întors la platou euforici. Vădit deranjată de remarca pe care au făcut-o fetele la adresa fiului ei, Paul, Rebeca a aruncat în Iana cu un pahar cu apă și a iscat un întreg scandal. Săptămâna aceasta subiectul este readus în discuție, iar scandalul continuă, culminând cu un pahar cu apă aruncat în față Rebecăi.

  Lupta pe terenul gastronomic scoate la iveală cele mai ascuțite ustensile. Nu e ușor să supraviețuiești în bucătărie, iar fiecare concurent își formează o strategie pentru a nu fi eliminat din concurs.

  Fie că își sabotează colegii, fie că adoptă o atitudine rezervată, fiecare dintre cei rămași în cursă are de gând să facă tot ce poate pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Încă de la începutul emisiunii, Mălina a mărturisit că îl admiră foarte mult pe chef Scărlătescu și că îi plac ”burlacii cu burtică”, iar acum este acuzată că se află în concurs nu pentru bucătărie, ci din cu totul alte motive.

  După ce mărturisește că nu premiul cel mare o intereseaza, ci testarea propriilor forțe în bucătărie și întâlnirea cu cei trei jurați, de la care simte că are ce îmvăța, Mălina va fi acuzată de Rebeca că se află în concurs pentru a-i cunoaște îndeaproape pe chefi: ”E urât, să-i fie rușine! Poate vrea să-i cunoască mai intim”, spune Rebeca.

  Tudor Gabriel, vrea să arate cât de galant este, așa că în timpul service-ului de luni va săruta mâna doamnelor aflate în restaurant la cină. De ce face asta și ce vor spune ceilalți, vom descoperi in aceasta seara. Cert este că cel care îl va apostrofa este chiar Virgil Mănescu, le maître d’: fin cunoscător al etichetei și al bunelor maniere, acesta îi atrage atenția că nu a procedat corespunzător și că atunci când dorește să sărute mâna unei doamne trebuie să o facă extrem de elegant. ”Sunt niște gesturi de bun simț. Altfel, mai mult agresezi decât faci bine”, îi va spune acesta. ”Nu toată lumea a făcut școală ca el… N-aveam timp să le prind mâinile tuturor și să le sărut ca… Don Juan de… Monte Cristo”, răspunde Tudor, spre amuzamentul celorlalți.

  Service-ul de săptămâna aceasta, condus de chef Bontea, va aduce în restaurantul ”Hell’s Kitchen” persoane din domenii foarte diferite care prin meseria și activitățile lor au făcut ceva notabil pentru comunitate. De la președinți și voluntari în asociații pentru sprijinirea copiilor, la sportivi, o profesoară de balet pentru copiii cu nevoi speciale, prezentatorul Observator, Daniel Osmanovici, cel care semnează cel mai lung buletin meteo TV în direct, maraton realizat pentru ajutorarea unui copil bolnav, la fondatoarea primului centru pentru copiii supradotați și Dana Dorian, toți vin în restaurantul ”Hell’s Kitchen” pentru o experiență gastronomică la înălțime. Astfel, pretențiile lui chef Bontea sunt mari, presiunea apasă greu pe umerii concurenților, iar atmosfera din bucătărie se încinge și reacțiile bucătarilor sunt din cele mai neașteptate.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 5, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Dec - 30 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Oct - 30 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cutite –...

  Posted on Oct - 20 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Aug - 1 - 2016

  0 Comment

  Astazi este difuzat al...

  Posted on Nov - 17 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.