Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 9
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 9 FULL – INTEGRAL – 6 aprilie 2015

  Liviu Frankie Burghelea pleaca din concurs. Paul trece in echipa fetelor iar Tudor se intoarce in echipa albastra.

  Service-ul de luni seară de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” îl aduce pe chef Cătălin Scărlătescu față în față cu probleme cauzate de băieți.

  Un meniu nou, pretențios, și un restaurant plin cu medicii de la SMURD îl vor face pe jurat să fie de-a dreptul nemilos și extrem de pretențios. Primul conflict al serii îl are ca personaj central pe Frankie. Obosit și apăsat de tensiunea concursului, acesta va greși în repetate rânduri preparatele de la secția care îi revine, astfel că chef Scărlătescu își va ieși din minți. ”Uită-te la cartoful ăsta. Are pământ pe el. Cum le dau eu oamenilor să mănânce pământ?”, îl va certa chef Scărlătescu pe Frankie, după care îl va pofti afară din bucătărie.

  Nici pentru Tudor situația nu va fi mai roz pentru că acesta, desemnat să coordoneze echipa roșie, va fi acuzat de fete că le dă indicații greșite pentru a le sabota și apostrofat de jurat că nu ascultă indicațiile și nu e în stare să conducă, precum un chef, echipa. Enervat până peste cap de faptul că Tudor dă greș cu foie gras-ul, Cătălin Scărlătescu îl va da și pe el afară din bucătărie.

  In curand vom afla cum se va încheia service-ul și ce măsuri va lua chef-ul pentru ca echipajele SMURD sosite la masă să primească toate comenzile.

  Editia din aceasta seara aduce la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” o jurizare neașteptată. Concurenții și farfuriile lor vor fi atent studiate de doi jurați foarte… sinceri: două fetițe se vor alătura celor trei chefi și vor gusta din preparatele gătite special pentru a fi pe placul celor mici.

  Cu mare atenție, uneori poftă și alteori comentarii aspre, cele două mici jurate vor stabili, în funcție de ce le place lor cel mai mult, care farfurii merită să fie introduse în meniul următoarei seri.

  Cum se vor simți concurenții la mâna copiilor și ce combinații de ingrediente se gândesc aceștia să folosească pentru a fi pe placul micuților, vom afla in aceasta seara.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor Sezonul 2 Episodul 9, 8.7 out of 10 based on 3 ratings

  One Response so far.

  1. Constiinta says:

   Ai incurcat un pic episoadele…da nui bai.

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 17 - 2018

  0 Comment

  Liviu Silaghi – Concurent...

  Posted on Mar - 9 - 2015

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 28 - 2018

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Dec - 19 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 15 - 2018

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.