iadul bucatarilor - episodul 10Nea Mărin și invazia călușarilor s-a dovedit a fi una cu noroc la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”: jocul și voia bună au pus stăpânire pe restaurant și, deși la jurizarea de dimineață chefii și nea Mărin au fost nemulțumiți, service-ul de seară s-a terminat cu bine, cu clienți mulțumiți de mâncarea gustoasă, cu laude și decizia juraților de a nu elimina pe nimeni și de a-i răsplăti de concurenți cu o zi de odihnă.

  Trezirea s-a dat în casa ”Hell’s Kitchen” cu zarvă mare pentru că somnul bucătarilor a fost tulburat de însuși nea Mărin și ai săi călușari. Se anunța o zi cu cântec în restaurant, mai ales că chef Florin a informat pe toată lumea că bucătarii trebuie să gătească de dimineață pentru toți acești invitați. Intrat în bucătărie, nea Mărin a făcut un show spectaculos, a dansat și a răspândit numai voie bună, perfectă pentru a alunga oboseala celor din casă.

  Și pentru că era ziua lui, nea Mărin le-a mărturisit tuturor că se așteaptă ca el și oaspeții lui să fie serviți așa cum se cuvine. Cele două echipe s-au apucat de treabă și fiecare dintre ele a propus câte un meniu care să fie servit seara. Numai că nea Mărin nu s-a declarat foarte mulțumit de rezultat.

  Deși lucrul în bucătărie a început de dimineață fără prea mari speranțe de succes, seara a adus o răsturnare de situație, iar evenimentul lui nea Mărin a fost până la urmă unul foarte reușit. În timp ce invitații erau nerăbdători să guste din preparate, bucătarii s-au luptat nu numai cu timpul, ci și cu scandalurile apărute între ei.

  Cătălin și Valentina au fost din nou la cuțite, astfel că tensiunea a ajuns la cote maxime. Pentru ca timpul să treacă la repede, oaspeții au încins o horă, iar sesiunea de dans a detensionat atmosfera. Bucătarii s-au adunat pentru o reprezentație de zile mari și au dansat și ei muzică populară după indicațiile exigentului profesor, care în curând a devenit chef Mărin.

  Urmareste aici Iadul Bucatarilor Sezonul 1 Episodul 10 FULL – INTEGRAL – 24 noiembrie 2014

  Cu emoții vizibile, cele două echipe au tremurat în fața juraților înainte de aflarea verdictului. Echipa roșie a fost prima care a răsuflat ușurată: fetele și Cătălin au fost felicitați pentru un service dus la bun sfârșit. Nici echipa albastră nu a ajuns la pedeapsă, băieții fiind și ei felicitați pentru întreaga seară. Drept răsplată, cei trei chefi le-au oferit concurenților posibilitatea de a se odihni o zi întreagă


  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Bake Off Romania Sezonul...

  Posted on Aug - 9 - 2016

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Feb - 23 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on May - 8 - 2017

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Nov - 17 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Apr - 7 - 2018

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.