iadul bucatarilor - episodul 8Ediția de luni seară, 10 noiembrie, a fost una cu ghinion pentru Sorin. Concurentul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a avut parte de un accident neprevăzut, care l-a trimis direct la spital. Imediat după proba la care au avut de gătit cu un ingredient de bază – cartoful – în așteparea jurizării, un accident nefericit i-a alertat pe toți cei din concurs. Într-un moment de neatenție, pe terasa restaurantului, Sorin s-a accidentat la un picior și s-a ales cu o tăietură adâncă. Deși inițial a vrut să continue concursul, în ciuda sfaturilor medicilor care i-au oferit primul ajutor și care i-au recomandat repaus total, Sorin nu a mai reușit să prindă service-ul de seară. A participat la jurizarea platingurilor cu cartofi așezat pe un scaun, însă imediat după a început să se simtă rău, astfel că ambulanța l-a preluat de urgență pentru a-l duce la spital. ”O fracțiune de secundă nu am fost atent și… asta a fost. Îmi asum responsabilitatea”, a declarat Sorin supărat.

  Proba farfuriilor cu cartof a fost câștigată de echipa fetelor, care, deși nu a avut avantajul probei, a reușit să obțină cele mai multe aprecieri din partea celor trei jurați. Recompensa a fost una mult așteptată: o vizită la un centru spa, unde s-au relaxat la piscină, saună sau masaj. Între timp, băieții au rămas acasă și au fost puși să adune restul de 60 de kilograme de cartofi din curte, iar Tavi a primit sarcina să gătească gnocchi pentru toată lumea.

  Service-ul de seară a adus iar multă tensiune în bucătărie. Rândurile se strâng, clienții sunt tot mai numeroși, iar așteptările chefilor tot mai mari. Cei trei jurați sunt de părere că după atâta timp concurenții care au ajuns până în această etapă a show-ului trebuie să fie capabili să gătească la timp și corect toate comenzile, să lucreze în echipă și să se afirme. Într-o bucătărie de restaurant fiecare om este important și întregul proces funcționează ca un lanț: dacă o verigă este slabă, se rupe întregul lanț. Exact cu această problemă s-au confruntat cele două echipe în timpul service-ului. Fetele nu s-au înțeles deloc cu Cătălin, pe care chef Dumitrescu l-a plasat iarăși în echipa roșie.

  ”E un factor de stres pentru noi în bucătărie pentru că se leagă de absolut orice”, a spus Valentina. ”Tu știi ce nervi mi-a făcut?”, a completat și Denis nervoasă. Nici în echipa băieților comunicarea nu a fost punctul forte. Valentin a greșit prepararea păstârnacului, ceea ce i-a adus un schimb de stații pentru a nu mai ține pe loc comenzile, în vreme ce Augustin a reușit să-i scoată din minți pe cei trei chefi când a declarat că i se cere creativitate și stil inedit de gătit, în vreme ce ei trei, jurații, apreciază mai mult felurile simple.

  Vezi aici online integral – episodul 8 Iadul Bucatarilor – 10 noiembrie 2014

  Seara s-a încheiat cu un service câștigat de fete și eliminarea lui Vali, în vreme ce Valentin se confruntă cu o provocare personală: a piedut service-ul și un pariu important, astfel că săptămâna viitoare trebuie să se tundă sau să își vopsească părul.

  [credit pentru text si foto: a1.ro]

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Hell's Kitchen Romania Video

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 18 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 15 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on Jun - 6 - 2019

  0 Comment

  Chefi la cuțite –...

  Posted on May - 26 - 2019

  0 Comment

  Ovidiu Ionesi – concurent...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  0 Comment

  Astazi este difuzat al...

  Posted on Nov - 17 - 2014

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Nov - 23 - 2017

  0 Comment

  Chefi la cuțite Sezonul...

  Posted on Sep - 21 - 2016

  0 Comment

  Hell’s Kitchen season 13...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  0 Comment

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

   Din 29 octombrie incepe sezonul 7 al celui mai asteptat show tv culinar “Chefi la cutite” al toamnei. Prinde gustul competitiei cu cei 3 sefi bucatari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

  • Chefi la cutite Sezonul 7 – 2019

  • Chefi la cutite Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Chefi la cutite, inregistrarea video pe www.HellsKitchenRomania.com In fiecare marti de la ora 20:00, Sezonul 7 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.